Steven Gerrards plötsliga hån mot Manchester United – som får experterna att bryta ut i asgarv: ”Då hade jag…”

Steven Gerrard var tillbaka på Anfield förra helgen.
Då passade han på att skicka en syrlig passning till den tidigare Manchester United-spelaren Michael Owen.
– Då hade jag också hatat att komma tillbaka hit, sa Gerrard i direktsändning.

Steven Gerrard är en av Liverpools största spelare genom tiderna. Legendaren växte upp i staden och gick hela vägen genom klubbens akademi och spelade över 500 matcher för seniorlaget.

Plötsliga hånet

Men säsongen 2014/15 avslutade Steven Gerrard kapitlet som spelare i Liverpool. Efter en kort vända i USA återvände ikonen till klubben som tränare i U18-laget innan han återigen lämnade Liverpool för att ta över skotska Rangers och senare hamna hos Premier League-konkurrenten Aston Villa.

Där befinner sig 41-åringen i dag, och i helgen var han tillbaka på Anfield när hans Aston Villa ställdes mot Liverpool på bortaplan.

Foto: Twitter

Det blev en knapp 1–0-förlust efter att Mohamed Salah avgjort tillställningen på en straff, och efter matchen mötte Steven Gerrard media för att prata om känslorna att vara tillbaka där allt började.

Då skickade ikonen en plötslig passning till Michael Owen, som satt i studion som följde matchen.

”Hade också hatat det”

– Jag hade också hatat att komma tillbaka hit om jag spelat för Manchester United, sa Steven Gerrard i direktsändning på frågan om det är tufft att komma tillbaka till Anfield med ett annat lag.

Då bröt hela studion ut i ett gapskratt. En pik med glimten i ögat mot Michael Owen som har ett förflutet i Liverpool, men lämnade för Real Madrid i början av 2000-talet. När han senare återvände till England skrev han på för stora rivalen Manchester United.

Foto: Twitter

Se klippet här:

LÄS MER: Bryter tystnaden efter läskiga bilderna på Victor Nilsson Lindelöf – haft monitor för hjärtat: ”Livet stannar upp”

Få våra nyhetsbrev!