Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Steven Gerrard: ”Det här är början på en ny era”.

exp

Steven Gerrard vann tre europeiska titlar, Uefacupen och Supercupen 2011 samt Champions League 2005, under sina 17 år hos Liverpool. I kväll kan klubben ta nästa europeiska titel, och mycket talar för det också, men istället för att spela finalen får klubbikonen agera motivationshöjare.

Inför Liverpools Europa League-final mot Sevilla bjuder Gerrard på ord som kan få vilken spelare som helst att trycka upp bröstet ännu mer.
”Att vinna finalen mot Sevilla innebär en europeisk pokal, en plats i historien för alla spelarna och känslan att det är början på en ny era under en av den här generationens största tränare”, skriver Gerrard i sin kolumn hos The Telegraph.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela HELT riskfritt på Europa League-finalen mellan Liverpool och Sevilla.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Det här bli säsongens andra final för Liverpool. Tidigare i våras föll man mot Manchester City i ligacupfinalen men kvällens final är mycket viktigare då en Champions League-plats ligger i potten.
”Allt snack i augusti blir då om vad som väntar härnäst för Jürgen Klopps lag – en möjlig titelkandidat. Med den kalibern av spelare som man kan locka och kvalet till Champions League så kommer självförtroendet om att Liverpool kan utmana”, skriver Gerrard.
”Både 2001 och 2005 lämnade jag planen och sa att det här kommer vara katalysatorn för en ny framgångsrik era. Vi fick den perfekta plattformen för att ta nästa steg men vi lyckades inte, framförallt inte efter Istanbul.”

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela riskfritt på Liverpool i Europa League-finalen. Sätter du 1000 kr på Liverpool och spelet sitter, får du 2 400 kronor tillbaka. Sitter inte spelet, får du insatsen tillbaka.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Undrar ni vad Steven Gerrard gör nuförtiden? Jodå, drömmål i USA!

StevenGerrardLiverpool

Gilla Sportbibeln om du också älskar Liverpool.