Sillykuppen i U21-EM i natt – storklubben kapar givna PL-flytten

Sillykuppen i U21-EM i natt – storklubben kapar givna PL-flytten

I går kväll blev Spanien klart för final i U21-EM med Sandro Ramirez i anfallet.
Senare på kvällen klev Real Madrid in handlingen och är nu på väg att sno åt sig spanjoren från en hyfsat klar övergång Everton i en riktig sillykupp.

Sandro Ramirez har varit den givna anfallaren när Spanien stormat fram i U21-EM. I går kväll slog spanjorerna även Italien i semifinal och är nu klar för final mot Tyskland. Men för Sandro Ramirez hände det även en hel del annat under natten.

För mitt i firandet av finalplatsen så dök helt plötsligt Real Madrid upp för att kasta om hans sommar. 21-åringen, som är fostrad i Barcelona, gjorde succé hos Malaga senaste säsongen med 14 ligamål och jagades därför av betydligt större klubbar.

I engelska medier har Everton rapporterats som den givna favoriten och flera källor har beskrivit affären som så gott som klar. Engelska tidningar har rapporterat att han ska presenteras hos Everton när U21-EM spelats klart.

Och då kliver alltså Real Madrid in i natt och kuppar till sig 21-åringen. På Twitter skriver insatte journalisten Sid Lowe att CL-mästaren ska ha övertalat Ramirez och snuvat Everton på den givna affären, enligt spansk radio.

Vi får se vem som presenterar Sandro Ramirez först.

LÄS MER: Bundesligastjärnan har nu landat i Manchester – för 700-miljonersaffären