SHL-klubbens helt störtsköna hån mot Zlatan – som får alla att skratta

Det är nyheten som alla pratat om i dag.
Zlatan Ibrahimovic kliver in som delägare i Hammarby.
Då bjuder SHL-klubben Djurgården på det allra skönaste hånet mot ”Ibra”.

Ingen kan väl ha missat det. Nyheten i morse som slog ned som bomb, nämligen att Zlatan Ibrahimovic köper in sig som delägare i Hammarby.

SHL-lagets sköna hån

Nere i Malmö har MFF-supportrarna fullständigt kokat och känt sig svikna av stadens stora son. Samtidigt som det jublats enormt på Södermalm i Stockholm.

Zlatan Ibrahimovic, Hammarby
191127 På denna handoutbild från Hammarby Fotboll ses Zlatan Ibrahimovic hålla upp en Hammarbytröja den 27 November 2019 i Los Angeles. Foto: Hammarbyfotboll.se / handout / BILDBYRÅN

Men det har även haglat en hel del skämt och hån under dagen. Nu har SHL-klubben Djurgården bjudit på ett av de allra skönaste hånen mot Zlatan.

Zlatan i Leksandtröja

Djurgården Hockey spelar på torsdagskvällen hemmamatch mot Leksand inför fullsatta läktare. Då passar SHL-laget på att marknadsföra matchen ännu mer med ett riktigt passande hån mot stjärnsvensken, se bilden här nedanför.

Zlatan Ibrahimovic, Hammarby, Djurgården, SHL
191121 Djurgårdens Anton Hedman under ishockeymatchen i SHL mellan HV71 och Djurgården den 21 november 2019 i Jönköping. Foto: Axel Boberg / BILDBYRÅN / Cop 258

Dif dammar återigen av det gamla skämtet att Leksand och Hammarby har en hel del gemensamt. Och väljer att publicera en bild på Zlatan iklädd Leksandtröja, så klart.

Se klockrena hånet här:

LÄS MER: Jätteilskan mot Zlatan Ibrahimovic – rasar efter nya beskedet: ”Det är synd om honom”