Jätteilskan mot Zlatan Ibrahimovic – rasar efter nya beskedet: ”Det är synd om honom”

Zlatan Ibrahimovic går in som delägare i Hammarby.
Då rasar Malmö FF:s supportrar.
– Jag tycker synd om Zlatan. Han har bränt alla broar till MFF, säger Kaveh Hosseinpour, vice ordförande i MFF Support, till SVT.

Nyheten slog ned som en bomb under onsdagsmorgonen. Efter att ha hintat om en koppling till Hammarby redan på tisdagen, så bekräftades det under onsdagsmorgonen att Zlatan Ibrahimovic går in som delägare till den allsvenska storklubben.

”Desillusionerad människa”

Fotbollslegendaren är numera ensam delägare av cirka 25 procent av klubben – vilket rör upp rejält med känslor. Zlatan Ibrahimovic är starkt förknippad med Malmö FF, men sa i en intervju med Aftonbladet att ”han tror att MFF kommer att vara glada för hans skull”.

Zlatan, Hammarby
Zlatan Ibrahimovic, Hammarby. FOTO: Hammarby IF

Men sanningen är en annan. På sociala medier och i forum så rasar supportarna, och MFF Support, klubbens officiella supporterförening, håller inte tillbaka i kritiken:

– Det är en desillusionerad människa som pratar, säger vice ordförande Kaveh Hosseinpour till SVT.

”Tycker som om honom”

Han fortsätter:

– Jag tycker synd om Zlatan. Han har bränt alla sina broar med MFF. För supportrar och ungdomar kommer han inte vara den förebild han var innan.

Zlatan Ibrahimovic
191008 The statue of Zlatan Ibrahimovic after the revealing ceremony at Stadiontorget on October 8, 2019 in Malmö. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92363

Zlatan Ibrahimovic fick under hösten en staty rest utanför Malmös hemmaarena, vilken numera framstår som betydelselös, enligt Kaveh Hosseinpour.

– Den statyn kommer ju inte ha någon betydelse nu längre med tanke var den står och vad han nu gör. Han vill aktivt få en annan förening att bli bättre än klubben som gjorde honom till det han är. Han motarbetar Malmö som stad. MFF betyder väldigt mycket för Malmö stad och när Zlatan gör så här ger han sig in i en kamp med Malmö som stad också. Statyn är inte uppskattad, säger han till Fotbollskanalen.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!