Sensationella uppgifter: Zlatan vill lämna Milan – och skriva på för Hammarby!

Zlatan Ibrahimovic ska nu ha gjort sitt val.
Och svensken vill lämna Milan efter säsongen.
För att skriva på för Hammarby, rapporterar italienska Corriere della Sera.

Han återvände till Italien i dagarna. Men redan nu kommer sensationella uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic vill lämna landet.

Zlatan till Bajen

Italienska tidningen Corriere della Sera rapporterar att 38-åringen har bestämt sig för att lämna Milan i sommar när kontraktet går ut. Istället vill ”Ibra” flytta hem till Sverige igen.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200209 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates after scoring 0-2 during the Serie A match between Inter and Milan on February 9, 2020 in Milano. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92444

Enligt de italienska uppgifterna vill Zlatan återvända till Allsvenskan och skriva på för Hammarby. Klubben han är delägare i och även tränat med senaste veckorna.

Allsvensk comeback

Svenske stjärnan har ett ytterligare optionsår med Milan men vill inte utnyttja klausulen för att stanna kvar i Serie A. Främst på grund av de inre stridigheterna i Milan som det skrivits en hel del om och där klubbikonen Paolo Maldini riskerar att tvingas bort från klubben.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200417 Zlatan Ibrahimovic participates in a training session with Hammarby on April 17, 2020 in Stockholm. Photo: Maxim Thoré / Bildbyrån / Kod MT

Nu återstår det bara att se om Hammarby kommer överens med Zlatan om ett kontrakt. För det lär nog inte bli särskilt billigt.

Om det blir en sensationell övergång till Hammarby för Zlatan kommer det att väcka enorm uppståndelse. Framförallt då han tidigare representerat Malmö FF.

Det kommer också att bli ett rejält uppsving för hela Allsvenskan. När ligan snart drar igång den efterlängtade säsongen 2020.

LÄS MER: Janne Anderssons första ord om en Zlatan-flytt till Hammarby: ”Det hade varit…”