Sensationella uppgifter: Nu vill Liverpool värva Arsenalstjärnan i sommar

Sensationella uppgifter: Nu vill Liverpool värva Arsenalstjärnan i sommar

Det är oroliga tider i Arsenal för närvarande.
Nu kommer även uppgifter om att Jack Wilshere kan lämna klubben.
För en sensationell flytt till ligarivalen Liverpool, enligt engelska medier.

Arsenal riskerar att bli titellösa den här säsongen efter uttåg ur FA-cupen mot Nottingham och finalförlust i ligacupen mot Manchester City i helgen. I Premier League kan de även missa Champions League efter en medioker säsong och det enda hoppet står till Europa League nu.

Det är verkligen oroliga vindar som blåser runt Emirates för alla runtomkring klubben. Tränaren Arsene Wenger hänger mer löst än någonsin. Och nu kommer även trista uppgifter kring Jack Wilshere.

Arsenal erbjuder lönesäkning

26-åringen, som nyligen fick äran att bära kaptensbindeln, är i förhandlingarna om ett nytt kontrakt. Då rapporterar flera engelska medier under torsdagen att Arsenal bett Wilshere att sänka sin lön med 25% till det nya kontraktet.

Det är inget direkt som engelsmannen är sugen på och enligt uppgifterna kommer mittfältaren istället att lämna klubben gratis när kontraktet går ut i sommar. Och en av klubbens stora rivaler är intresserade av att värva Wilshere på en fri transfer.

Perfekta ersättaren till Can

Det handlar om titeljagande Liverpool som letar efter en värdig central ersättare till Emre Can. Även Can är på väg att lämna Liverpool gratis i sommar efter misslyckade kontraktsförhandlingar, där är Juventus favoriter som ny klubb.

Nu pekas Jack Wilshere ut som den perfekta ersättaren att kliva in på Anfield. Men då måste även Liverpool agera snabbt och komma med ett kontraktsförslag innan Arsenal ändrar sig och erbjuder 26-åringen den lön han vill ha.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här ryktet!

LÄS MER: BOMBEN: Zlatan öppnar för comeback i landslaget!

Chockuppgifterna: Förre Liverpooltränaren kan ta över Arsenal efter Wenger