Sensationella ryktet om Zlatan Ibrahimovic efter svenskens kryptiska ord i Milan – som nu får alla svenskar att undra

Milan är på jakt efter en ny tränare.
Zlatan Ibrahimovic har redan lagt fram sitt drömnamn.
Men nu kommer ett sensationellt rykte om svenske världsstjärnan istället.

För bara några dagar sedan blev det officiellt att Stefano Pioli lämnar jobbet som huvudtränare för AC Milan. Efter fem år i klubben och en ligatitel har italienaren nu tackat för sig.

Milans nya tränare

Därmed är Serie A-storklubben på jakt efter en ny tränare och då hamnar Zlatan Ibrahimovic i fokus. Som sportslig rådgivare åt ägaren RedBird är svenske världsstjärnan en av dem som leder jakten på ett nytt namn.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
240107 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during the Serie A match between Empoli and AC Milan on January 7, 2024 in Empoli. Photo: Image Photo / Bildbyrån

Milan slutar den här säsongen på en stark andraplats i ligan men det svider så klart rejält att man är hela 19 poäng bakom ärkerivalen Inter som vinner ligan i överlägsen stil. Zlatan har redan utsett sitt favoritnamn som ny tränare och skickat in det som förslag till klubbledningen.
”Antonio Conte var Zlatans favoritkandidat, men ägaren Gerry Cardinale har sagt nej”, rapporterar italienske journalisten Fabio Santini.

Ryktet om Zlatan

Nu kommer istället ett sensationellt rykte om att just Zlatan kan ta över som nu huvudtränare. Fotbollsajten Goal.com rapporterar om att ”Ibra” kan finnas med i diskussionen och svensken ökade spekulationerna ännu mer när han publicerade en bild på sig själv i sociala medier, sittandes på Milanbänken, med orden: ”4-3-3”.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
240107 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during the Serie A match between Empoli and AC Milan on January 7, 2024 in Empoli. Photo: Image Photo / Bildbyrån

Zlatan är känd för sina kryptiska inlägg på sociala medier och oftast kan han göra det för att retas. Han har tidigare inte uttryckt någon önskan om att bli huvudtränare, även om han brinner oerhört mycket för Milan.
”Min kärlek till ”Rossoneri” kommer aldrig dö och möjligheten att bli en del av dess framtid på ett meningsfullt sätt är något som jag bara kunnat drömma om”, sa Ibrahimovic själv när han tog över som sportslig rådgivare i Milan.
”Det här är inget beslut som jag tar lätt på, det är ett väldigt viktigt och personligt för mig och min familj. Jag har tänkt länge och mycket på de första stegen för min karriär efter tiden som spelare och jag kunde inte vara mer taggad på den här resan som en del av RedBird och AC Milan.

LÄS MER: Oväntade kritiken mot Zlatan Ibrahimovic – legendarens hårda ord mot svenskens avgörande roll i Milan: ”Det har märkts”

Den som nämns som jättefavorit till att ta över det lediga tränaruppdraget i Milan är Romas förre tränare Paulo Fonseca. Han är 51 år gammal och har de två senaste säsongerna tränat franska Lille.

Vad tycker du om det här ryktet om Zlatan? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev