Zlatan Ibrahimovics oväntade diss mot 7-årige Frans förvånar alla – vägrade lyssna på pappans ord: ”Han trodde inte på mig”

Sjuårige Frans charmade hela Sverige med sin Zlatan-låt.
Men pojkens första möte med idolen blev en stor besvikelse.
Nu berättar han om Ibrahimovics oväntade agerande många år senare.

Han är Sveriges främsta och mest populära fotbollsspelare genom tiderna. Zlatan Ibrahimovic hade en helt otroligt framgångsrik spelarkarriär och bärgade titlar på löpande band i flera olika länder och stora klubbar.

Zlatans egen låt

”Ibra” är också den meste målgöraren genom tiderna i det svenska herrlandslaget och en stor idol för många barn och ungdomar i Sverige. Han har hyllats av de allra flesta men 2006 fick den svenske världsstjärnan en alldeles unik hyllning.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Sverige
210325 Zlatan Ibrahimovic of Sweden during the FIFA World Cup Qualifier football match between Sweden and Georgia on March 25, 2021 in Stockholm. Photo: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / COP 234 / JM0097

Då Zlatan fick en helt egen låt tillägnad sig själv, som sjuårige pojken Frans sjöng tillsammans med bandet Elias. ”Who’s da man (Zlatan)” blev en storsuccé och sommarplåga i hela Sverige i samband med VM 2006 i Tyskland.

Ibras agerande

Frans fick också uppträda med låten på ”Allsång på Skansen” den sommaren. I dag är Frans Jeppsson Wall 25 år gammal och en etablerad artist, nu avslöjar han sitt allra första möte med Zlatan och idolens oväntade agerande mot honom för många år sedan.
– Jag tror det var precis efter Allsång på Skansen. Jag hade flugit hem till Malmö Airport samtidigt som fotbollslandslaget hade flugit ner från där de hade spelat. Det var en hel slump. Vi skulle liksom hem och så kommer Zlatan och hela fotbollslandslaget, berättar han i en tv-intervju med Hänt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frans, Sverige
STOCKHOLM 20060627 Anders Lundin med sjuåringen Frans Jeppsson-Wall som sjöng sin hyllningslåt till Zlatan under säsongens första Allsång på Skansen. Foto Fredrik Sandberg / SCANPIX / Kod 10080

Då var Frans bara sju år gammal och blev väldigt exalterad över att få träffa sin stora idol. Zlatan, som ofta haft en irriterad ton mot journalister, har alltid tagit sig tid för barnen men bjöd den här gången på ett högst oväntat bemötande mot lille pojken.
– Min pappa springer fram till Zlatan, du vet han har haft en lång match, ett långt flyg och är säkert lite trött på media. Pappa bara: ”Zlatan, det är han lilla ungen, det är Frans, det är han som sjunger din låt”, och han trodde inte på det för fem öre. Han tittade och bara: ”Hm”, gick vidare, berättar en besviken Frans för nöjessajten men han skulle ändå få lite upprättelse kort efter:
– Kanske någon månad senare så hade de match igen och så spelade vi i halvtid på planen. Då träffade vi honom i tunneln och han gav en liten ”blink” (med ena ögat).

LÄS MER: Wayne Rooney säger exakt vad han tycker om Zlatan Ibrahimovic – med orden som alla svenskar borde lyssna på

Många år senare skulle även Zlatan och Frans vägar mötas igen. När han gick till final i Melodifestivalen 2016 med låten ”If I were sorry” så skickade Zlatan en hälsning till honom.
– Lycka till, hälsade Ibra som då bodde i Frankrike.

Vad tycker du om Zlatans agerande mot Frans? Dela artikeln och säg din åsikt!

Hör låten:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev