Så har det gått för Premier Leagues 10 dyraste sommarvärvningar.

De var de 10 dyraste nyförvären under sommarens transferfönster, men hur mycket fick storklubbarna egentligen för sina investeringar under hösten?
Sådär, va.

10) Abdul Baba Rahman.
Från: Augsburg.
Till: Chelsea.
Prislapp: 270 miljoner kronor.
Kommentar: Med den prislappen förväntas man gå direkt in i ett försvar, men Baba Rahman har haft svårt att etablera sig i ett Chelsea-försvar som darrat under hela säsongen.

9) Heung-min Son.
Från: Bayer Leverkusen.
Till: Tottenham.
Prislapp: 274 miljoner kronor.
Kommentar: Mycket talar för att han kommer göra stor nytta, men skador har stört första halvåret i Londonklubben. Inte haft någon större inverkan så här långt.

8) Morgan Schneiderlin.
Från: Southampton.
Till: Manchester United.
Prislapp: 299 miljoner kronor.
Kommentar: Får ses som en lyckad värvning, även om han inte alltid varit given i ett United som desperat letat efter rätt uppställning.

7) Memphis Depay.
Från: PSV.
Till: Manchester United.
Prislapp: 311 miljoner kronor.
Kommentar: Gjorde en succéstart på säsongen och då såg Depay ut som Uniteds frälsare. Sedan dess har det gått trögt, väldigt trögt. Rubrikerna handlar mer om holländarens äventyr utanför planen.

6) Roberto Firmino.
Från: Hoffenheim.
Till: Liverpool.
Prislapp: 361 miljoner kronor.
Kommentar: Nej, det vill sig inte för den här Pool-värvningen heller. Har visat glimtar av briljans, men har inte anpassat sig tillräckligt snabbt för Premier League.

5) Nicolas Otamendi.
Från: Valencia.
Till: Manchester City.
Prislapp: 399 miljoner kronor.
Kommentar: Blev värvad för att stabilisera ett stundtals virrigt försvar och Otamendi har imponerat så här långt. Får Kompany vara frisk och de två tilltänkta mittbackarna får mer speltid ihop, så har City en stark duo i försvaret.

4) Christian Benteke.
Från: Aston Villa.
Till: Liverpool.
Prislapp: 405 miljoner kronor.
Kommentar: Avgjorde matcherna mot Leicester och Sunderland, men överlag har Benteke inte blivit den striker som Liverpool så desperat behöver.

3) Anthony Martial.
Från: Monaco.
Till: Manchester United.
Prislapp: 449 miljoner kronor.
Kommentar: Han var egentligen en värvning för framtiden, men Martial har varit en av få ljuspunkter i United. Ser i dag ut som en smart investering.

2) Raheem Sterling.
Från: Liverpool.
Till: Manchester City.
Prislapp: 611 miljoner kronor.
Kommentar: Kanske inte briljant rakt igenom, men har bjudit på flertalet högklassiga prestationer under hösten. Har klarat den kontroversiella flytten på ett utmärkt sätt.

1) Kevin De Bruyne.
Från: Wolfsburg.
Till: Manchester City.
Prislapp: 673 miljoner kronor.
Kommentar: Mål, assist och redan en nyckelroll i Manchester Citys lagbygge. Nu kan man ju diskutera hur någon fotbollsspelare kan vara värd 673 miljoner, men det är inget snack om att De Bruyne är en hit i City.