Så här blir din säsong i Manchester United, Zlatan.

Hela den här säsongen har mycket kretsat kring Zlatan Ibrahimovic vara eller icke vara på det brittiska öarna. Det fick sportsajten Squawka att agera, som simulerade fram svenskens nästa säsong via världens bästa fotbollsspel, Football Manager.

Efter Paris Saint-Germains uttåg från Champions League mot Manchester City i veckan har spekulationerna om en övergång till Manchester United tagit ny fart. Svensken som sitter på ett utgående kontrakt, där endast två månader återstår, har flörtat friskt med den brittiska pressen under den gångna säsongen.
”Jag har ytterligare några månader kvar här och vad som händer sen? Vi får se. Stora saker kommer att hända. Jag kan bara säga att jag är i bra form” sa Zlatan efter vinstmatchen mot Chelsea i åttondelsfinalen när han passerade den mixade zonen. Oddsen på en övergång till England har minskat avsevärt, och lägg därtill att favorittränaren José Mourinho inte har hittat någon ny klubbadress. Som bäddat för en återförening.

Om man får tro sajten squawka.com, så kommer detta alltså att hända – i Manchester United. Louis van Gaal har varit en pressad manager den gångna säsongen och många anser att det är dags för holländaren att kliva åt sidan. Här nedan kan ni ta del av Zlatan Ibrahimovics nästa säsong i Manchester United.
zlatanaterforeing

– Mourinho väljer att ge Zlatan nummer 10 istället för Manchester United-ikonen Wayne Rooney, som får bära tröja nummer 11.
– Debuten sker i premiärmatchen mot Tottenham, där Zlatan endast behöver 18 minuter på sig för att hitta målet och göra sitt första mål för klubben.
– Efter 12 matcher i ligan har han gjort 15 mål.
– Åker under februarimånad på en skada som håller honom borta från spel i en månad.
– United kommer tvåa i CL-gruppen och åker ut mot Bayern Munchen i åttondelsfinalen.
– Zlatan vinner skytteligan i Premier League med 26 mål på 31 matcher.
– Manchester United kommer tvåa i ligan, en poäng efter Arsenal.
– Laget bärgar sin första titel sedan Sir Alex Fergusons tid, nämligen Capital One Cup.

Vad säger ni? Är det inte en helt okej säsong för en 35-årig Zlatan Ibrahimovic?

Gilla Sportbibeln om du älskar fotboll.