ÖFK bekräftar nästa värvning inför stormatchen mot Arsenal: ”Vi har förhandlat i två veckor”

Östersunds FK är nära ännu en värvning.
Med bara några veckor kvar till stormatchen mot Arsenal är ÖFK i långt gångna förhandlingar.
– Det ser bra ut och vi hoppas kunna gå i mål med det, säger ordföranden Daniel Kindberg till Fotbolldirekt.

Om några veckor väntar den största matchen i Östersunds FK:s historia. Engelska storklubben Arsenal kommer till lilla Jämtkraft Arena för att ta sig an bragdlaget från Jämtland.

Inför stormatchen fortsätter ÖFK febrilt jaga förstärkning för att kunna ställa upp med så slagkraftigt lag som möjligt. Nu bekräftar klubbens ordförande Daniel Kindberg att klubben är mycket nära sitt nästa nyförvärv.

”Ett namn som vi länge, länge tittat på”

Det handlar om en 20-årig ytter från Serbien som besitter så mycket kvalitet att han kan kliva rakt in i laget mot Arsenal.
– Vi har alltså förhandlat i omkring två veckor men det är ett namn som vi länge, länge tittat på. Så det är inget hastigt påkommet. Vi vet så väl vem han är och han är någon som vi har en exakt plan för, säger Kindberg till Fotbolldirekt.

”Det är seriöst, men vi är inte överens än”

Men ÖFK vill inte offentliggöra namnet på den unge serben. Men så långt gångna som förhandlingarna är får vi nog svaret snart när ÖFK presenterar det potentiella nyförvärvet.
– Han är serb och yttermittfältare och det är seriöst, även om vi inte är överens ännu. Det är en bit kvar. Men det ser bra ut och vi hoppas kunna gå i mål med det, säger Kindberg till fotbollssajten.

Dela artikeln om du håller på ÖFK mot Arsenal!

LÄS MER: ÖFK:s oväntade genidrag inför Arsenal: ”De kommer bli chockade”

Helgalna ryktet: Nu vill Östersunds FK göra årets häftigaste värvning inom svensk fotboll

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);