Nya uppgifter: Nu blandas Zlatan Ibrahimovic ihop med Alexis Sanchez-affären

Alexis Sanchez närmar sig en flytt till Manchester United.
Och Henrikh Mkhitaryan väntas gå i motsatt riktning till Arsenal.
Men nu blandas även Zlatan Ibrahimovic in i hela affären.

Med två veckor kvar av januarifönstret så kan det hända en hel del grejer hos Manchester United. Storstjärnan Alexis Sanchez närmar sig en övergång från Arsenal. Men det kan nu även avgöra Zlatan Ibrahimovics framtid.

Drömläge för Mino Raiola

För svensken sitter med ett utgående kontrakt hos Manchester United men flera källor rapporterar att svensken kan komma att lämna United redan innan sommaren är här. Klubbar från USA och Kina vill värva in Zlatan under våren när deras ligor drar igång igen.

Därför tänker Zlatans agent Mino Raiola utnyttja Alexis Sanchez-affären till att få till ett riktigt lukrativt kontrakt för ”Ibra”. Raiola är även agent för Unitedspelaren Henrikh Mkhitaryan och armeniern väntas bli den som byter med Sanchez och lämnar United för Arsenal. Ett drömläge då för Raiola att även förhandla om Zlatan.

En trippelaffär för United

Enligt engelska medier kan både Zlatan och Raiola tänka sig att lämna United i mars för en flytt till Kina eller USA – och därmed få kompensation för den återstående lönen fram till sommar. Så det här kan bli en riktigt trippelaffär för United.

Sanchez till United, Mkhitaryan till Arsenal och Zlatan till Kina eller USA.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Fotbollsvärldens ENORMA hyllningar till Ronaldinho som nu lägger skorna på hyllan