Vilken succékväll!
Debut i A-landslaget och målskytt direkt.
Nu gör flera klubbar upp om Samuel Armenteros, avslöjar Sportbladet.

Samuel Armenteros fick i går kväll avsluta säsongen på allra bästa sätt. Efter att ha gjort 19 ligamål i holländska ligan för sitt Heracles kom så äntligen belöningen. Svensken fick äntligen chansen för första gången någonsin i A-landslaget när han byttes in i går kväll mot Norge.

I 68:e minuten klev Armenteros in på planen och 13 minuter senare nickade han in slutresultatet till 1-1 och räddade Sverige från förlust.
– Det var fantastiskt kul. det här har varit något som jag väntat länge på om jag skulle få komma med. Jag får göra min det och mål också. Det går inte att beskriva, sa han till Sportbladet efter matchen.

Efter säsongen och även målet i går kväll är 27-åringen nu stekhet på transfermarknaden och har ett koppel klubbar efter sig – klubbar från hela världen faktiskt.
– Fem, sex klubbar har visat konkret intresse och ett par klubbar har de senaste dagarna skickat officiella bud till Heracles. Intresset lär inte minska efter målet mot Norge, säger hans agent Fredrik Risp till Sportbladet.

Och självklart siktar Armenteros högre än holländska mittenlaget Heracles och hymlar inte om att en övergång kan bli aktuell i sommar.
– Det är klart man har ambitioner i livet. Jag älskar Heracles, men hur man än vrider och vänder på det finns det större klubbar man kan gå till. Jag vill nå den bäste Samuel Armenteros jag kan bli. Självklart skulle jag vilja ta ett steg upp. Det är klubben medveten om, säger han till kvällstidningen.