Nya glädjebeskedet: Sebastian Larsson fortsätter i svenska landslaget!

Andreas Granqvist lämnade beskedet i förra veckan. Nu kommer nästa glädjande nyhet.
Till Expressen bekräftar Sebastian Larsson att han fortsätter i svenska landslaget.
– Jag har sagt till Janne att jag är fortsatt tillgänglig, säger han.

Sebastian Larsson var en av VM-hjältarna som efter mästerskapet i Ryssland var tveksamma till en fortsättning i landslaget. En annan var Andreas Granqvist, men i fredags meddelade backen att han fortsätter mot EM 2020.

I dag kom nästa glädjebesked.

Fortsätter i Blågult

Till Expressen berättar Sebastian Larsson att han nu också fortsätter i den blågula landslagetströjan.

Direkt efter turneringen ville han inte ta något beslut. Men nu, några veckor senare, kommer alltså de glädjande nyheterna för de svenska fotbollsfansen.
– Direkt efter VM hade jag inte ägnat en tanke åt vad som skulle komma sen, det var bara fokus där och då, säger han till Sportexpressen och fortsätter:
– Men det är alltid skönt att få komma ifrån och låta saker få landa lite, jag pratade med Janne (Andersson) för ett tag sedan och nu när vi pratade igen för några dagar sedan sa jag till honom att jag är fortsatt tillgänglig och kör gärna vidare.

Larsson: ”Fruktansvärt kul”

Sebastian Larsson gjorde så sent som förra söndagen allsvensk debut för sin nya klubb AIK i segermatchen mot Brommapojkarna. 33-åringen har totalt gjort 104 a-landskamper och stått för sex mål.

Den enkla förklaringen till beslutet att fortsätta? Landslaget är väldigt roligt.
– Jag vill inte tacka för mig bara för att det var ett lyckat VM. Det kan väl vara ett bra tillfälle kan man tycka men någonstans är det så fruktansvärt kul med landslaget tycker jag och då vill jag gärna fortsätta med det, säger Larsson till Sportexpressen.

Dela artikeln om du gillar Sebastian Larssons besked!

Här gör Robin Olsen debut för Roma – hyllas efter prestigesegern i natt

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);