Nya förslaget som får alla Premier League-älskare att jubla

Svenska fotbollsfanatiker älskar sitt Premier League.
Och nu ska det bli ännu roligare för alla dem.
För ett nytt förslag ska göra det möjligt att visa ännu fler matcher.

Premier League är på väg att bli betydligt roligare för alla som älskar engelsk fotboll. Varje helg är det ett alltid ett ständigt krig om vilken match som ska visas och oftast blir det dystra miner då man inte får se sitt favoritlag.

Framförallt i Sverige råder det stor missnöje över lördagsmatcherna 16.00 där Viasat Fotboll bara får sända en match åt gången. Men nu kan det förändras till det bättre. Fler matcher ska visas och ett förslag har nu lagts fram för att ha sena lördagsmatcher, enligt engelska tidningen The Times.

Förslaget som Premier League nu överväger är att lägga in toppmatcher 20.45 på lördagar för att kunna visa så mycket högklassig fotboll som möjligt. Samma tid som Champions League-finalen visats senaste åren. På ett möte med alla lagens klubbchefer presenterades förslaget och mottogs även bra av PL-lagen. Premier Leagues slutgiltiga beslut om förslaget väntas tas i höst.

Förslaget gäller från och med säsongen 2019/20 och handlar om att 30 matcher kan visas på lördagar 20.45, skriver The Times. Vilket gör det möjligt att se PL-fotboll 13.45, 16.00, 18.30 och även 20.45 på lördagar. Rena drömmen för alla PL-älskare.

LÄS MER: Uppgifter: Uniteds nästa värvning klar – lämnar succélaget för en halv miljard

https://youtu.be/i9ufisM6kcs