Nya engelska sågningen av Sverige inför VM-drabbningen: "De fattar ingenting..."

Nya engelska sågningen av Sverige inför VM-drabbningen: ”De fattar ingenting…”

Psykkriget är redan i full gång inför Sverige mot England på lördag.
Och i England fortsätter man att såga svenska landslaget helt.
”Sverige såg inte ut att fatta någonting…”, skriver sajten Goal efter matchen mot Schweiz.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

På lördag blir det supermöte och en rejält klassisk duell när Sverige och England gör upp i VM-kvartsfinalen. Psykkriget har varit i gång ända sedan Eric Dier sköt in den avgörande straffen i går kväll mot Colombia.

Och även om Sverige har varit en riktig mardrömsmotståndare för England genom åren så bubblar ändå engelsmännen av självförtroende inför matchen. De är verkligen rejält segervissa och börjar redan räkna in en semifinalplats.

Sågningen i England

Daily Mail-journalisten Ian Ladyman är inte särskilt imponerad av Sverige efter 1-0-vinsten mot Schweiz i åttondelsfinalen.
”Om inte Sverige skickas ut ur Ryssland av Gareth Southgates lag i kvarten så kommer Englands pånyttfödelse som lag att följas av en asterisk”, skriver Ladyman i engelska tidningen och jämför Sverige med dåtidens England.
”På vissa sätt är Sverige precis som gamla England, det gamla usla England. Med stånkande och raka försvarslinjer. Rejäla män som spelar stabil men tråkig fotboll.”

Dömer ut anfallsspelet

Även Goals skribent Sam Lee dömer ut svenska landslaget helt och hållet. Han tycker kort och gott att Sverige är urtråkiga.
”Sverige kan göra vilket lag som helst frustrerat, men det kommer inte alls att vara vackert att kolla på. Väldigt få människor utanför Sverige kommer väl att vilja titta på det?”, skriver Lee på fotbollssajten Goal och sågar framförallt Sveriges anfallsspel i matchen mot Schweiz.
”Sverige såg ut inte att fatta någonting när de kontrade…”

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

VM 94-legendaren Håkan Milds stenhårda sågning av England inför VM-kvartsfinalen