Nya beskedet: De nobbar Zlatan – därför vill man inte värva ”Ibra” i januari

Zlatan Ibrahimovic jagas av en hel del klubbar till januarifönstret.
Men redan nu är det en klubb som hoppar av jakten.
Engelska Sky Sports rapporterar att Manchester United ger upp.

Det råder fortfarande stora frågetecken kring vad som händer med Zlatan Ibrahimovic till nästa år. Kontraktet med Los Angeles Galaxy går ut vid årsskiftet och mer än så vet faktiskt ingen.

United nobbar Zlatan

En hel del klubbar är intresserade av att värva målglade Zlatan i januari. Samtidigt som LA Galaxy kommer att göra allt för att behålla 38-åringen i MLS.

Zlatan Ibrahimovic
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Men nu ger en av klubbarna upp jakten. Det är Manchester United som nu nobbar Ibrahimovic och inte ens tänker att försöka värva tillbaka sin förre skyttekung, rapporterar Sky Sports.

Dödar nu alla rykten

Zlatan flyttade till Manchester United sommaren 2016 och gjorde stor succé direkt. Det blev imponerande 29 mål och 10 assist på 52 matcher i England innan Unitedtiden tog slut på grund av sviterna av den tuffa korsbandsskadan.

Zlatan Ibrahimovic
191008 Zlatan Ibrahimovic at the revealing ceremony of his statue at Stadiontorget on October 8, 2019 in Malmö. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92363

Så sent som i förra veckan kom Daily Mail med uppgifter att United var i kontakt med Zlatan om en potentiell övergång. Men nu tar Sky Sports död på alla de uppgifterna.

De skriver att United inte kommer att försöka värva Zlatan under januarifönstret på grund av att de ska satsa på andra spelare i stället. Därmed kan vi helt utesluta en återkomst till Old Trafford igen.

LÄS MER: Därför nobbar Zlatan Fotbollsgalan i kväll: ”Väldigt tråkigt”