Nu börjar Mourinho storstädningen i Manchester United.

Nu börjar Mourinho storstädningen i Manchester United.

Manchester Uniteds nye tränare José Mourinho har varit väldigt aktiv på transfermarknaden under sommaren. Klubben har plockat in spelare som Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan och Eric Bailly för att förstärka truppen. Utöver detta förväntas klubben göra klart med den franske stjärnan Paul Pogba för en övergångssumma som motsvarar världsrekordsumman 1,2 miljarder kronor. Detta har även medfört att klubben tänker göra sig av med hela nio spelare till kommande säsong – och nu ryktas två vara klara att lämna klubben direkt.

De två spelarna som redan nu får lämna är försvararna Guillermo Varela och Taylor Blackett, rapporterar brittiska Sky Sports. På listan över de andra sju spelarna som inte har en plats i Mourinhos framtidsplaner nämns Mephis Depay, Adnan Januzaj, Daley Blind, Juan Mata, Marcos Rojo, Morgan Schneiderlin och Bastian Schweinsteiger. Inga dåliga spelare för andra klubbar att hålla ett extra öga på med andra ord.

Manchester United, som startar sin försäsong med att möta Galatasaray på Ullevi den 30 juli, kan ta sin första titel för säsongen när klubben möter Leicester den 7 augusti i Community Shield.

LÄS MER: Eric Cantonas passning till Zlatan Ibrahimovic – ”Det finns bara en kung i Manchester”.

JoseMourinho

Älskar du också fotboll? Gilla Sportbibeln för att få det bästa från fotbollsvärlden.