Nu avslöjas okända dramat för Kylian Mbappé under VM: ”Hörde ett ljud och kollapsade”

Frankrike vann VM-guld i år – mycket tack vare sensationen Kylian Mbappé.
Men nu avslöjas det okända dramat som drabbade 19-åringen mitt under VM.
”Han kollapsade när han gick upp ur sängen”, skriver franska tidningen L’Equipe.

Frankrike tog revansch för finalförlusten i EM 2016 genom att besegra Kroatien med 4-2 i VM-finalen och sedan lyfta den åtråvärda pokalen. En stor anledning till VM-guldet var sommarens stora sensation i VM – 19-årige Kylian Mbappé.

Okända dramat för Mbappé

Den unge fransmannen visade verkligen sin otroliga potential genom att bli den yngste spelaren att göra mål i en VM-final sedan Pelé 1958. Mbappé gjorde hela fyra mål i sitt allra första stora mästerskap och har hyllats i hela fotbollsvärlden sedan dess.

Men nu avslöjas det okända dramat som kunde ha stoppat Mbappé i VM. För redan innan semifinalen mot Belgien hände något hemskt.

”En fruktansvärd smärta”

Franska tidningen L’Equipe rapporterar nu de hittills okända uppgifterna om att 19-åringen hade rejäla smärtor i ryggen och att tre kotor ska ha varit blockerade.
”När han gick upp från sängen för att ta ett bad, kände han en fruktansvärd smärta och när han hörde ett ljud från ryggen kollapsade han”, skriver tidningen L’Equipe.

Men trots smärtan bet han ihop och spelade både VM-semifinalen mot Belgien och VM-finalen mot Kroatien och allt slutade som vi alla vet i stor succé med VM-guld.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Här är Robin Olsens DRÖMLÖN i nya storklubben – tredubblar(!) sin nuvarande lön

Jättestölden i natt: Roma snuvade på klara övergången – av storklubben i sista minuten