När Zlatan tröttnade på Magnus Hedmans gnäll – och lämnade målvakten helt paff med sex briljanta ord

När Zlatan tröttnade på Magnus Hedmans gnäll – och lämnade målvakten helt paff med sex briljanta ord

Magnus Hedman tröttnade på Zlatans oförmåga att röra på sig.
Då svarade anfallsstjärnan med klockren replik.

Zlatan Ibrahimovic är tveklöst en av Sveriges största fotbollshjältar. Han har under nästan hela sin karriär varit konstant i den absoluta världstoppen, och varit enormt framgångsrik.

Mäktiga karriären

”Ibra” har totalt vunnit tolv ligatitlar, och flera av dessa i olika länder. Han har bland annat blivit ligamästare i Holland, Spanien och Italien, och alltid varit en av lagets viktigaste spelare under guldsäsongerna.

000221 Magnus Hedman, Sverige © Bildbyrån

Hans första titel i Italien kom med Juventus säsongen 2004/05, men som senare fråntogs efter den stora Serie A-skandalen. Redan då var Zlatan en av svensk fotbolls allra största stjärnor, och det var inte många spelare från Sverige som representerade en lika stor klubb.

Klockrena repliken

Zlatan är också känd för sin kaxiga jargong, som han har haft under hela sin proffskarriär. Och under en landslagssamling visar han upp den på allra bästa sätt.

Det var när målvakten Magnus Hedman skickade en passning en meter till vänster om ”Ibra”, som står helt stilla och bollen åker ut över sidlinjen.

020417 Fotboll, Norge – Sverige, Zlatan Ibrahimovic och Tommy Söderberg. © Bildbyrån

– Behöver man inte röra på sig i Juventus eller?!, skriker då Magnus Hedman till ”Ibra” som svarar med en klockren replik:

– Där får man bollen på fötterna!, svarar Zlatan Ibrahimovic tillbaka.

LÄS MER: Känsliga tittare varnas: Här visar Zlatan upp ofattbara skräckrutinen – som han tvingats till varenda vecka

Få våra nyhetsbrev!