Känsliga tittare varnas: Här visar Zlatan upp ofattbara skräckrutinen – som han tvingats till varenda vecka

Zlatan Ibrahimovic spelade med ett rejält trasigt knä hela våren.
Nu visar han upp skräckrutinen.
Och det är ingenting för den känslige…

Under våren har många förvånats över hur lite fotboll Zlatan Ibrahimovic verkligen spelat. Det har inte varit någon hemlighet att han haft problem med knät, men exakt hur illa det egentligen var kunde ingen föreställa sig. Först efter att Milan vunnit Serie A kom sanningen fram.

Visar nu upp skadan

Det visade sig att Ibrahimovic under det senate halvåret spelat helt utan ett främre korsband i sitt vänstra knä. Han meddelade samtidigt att knät varit svullet, att han knappt kunnat tränat – och det ledde till en rejäl operation, som nu kommer hålla honom borta från planen i upp till åtta månader.

220522 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates after the Serie A game between Sassuolo and Milan on May 22, 2022 in Milano. Photo: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN

Ibrahimovic ville dock så gärna vara med och vinna Scudetton att han kämpade sig igenom smärtan, men han tvingades även till ingrepp för att klara sig hela vägen till sommaren. Ibrahimovic har bland annat spelat på smärtstillande hela tiden, och han har dessutom tvingats tömma knät på vätska en gång i veckan under de senaste sex månaderna.

Skräckrutinen

Och nu visar Ibrahimovic själv upp hur skräckrutinen såg ut. Och är man känslig för nålar och dylikt är det dags att sluta läsa nu. I ett klipp på Twitter så delar Ibrahimovic exakta bilder från hur det sett ut när hans knä tömts på vätska varenda vecka. I videon så sticks en lång nål in i knät, och ut kommer sedan mängder av gul vätska.

Ibrahimovic skriver själv att han gjorde proceduren en gång i veckan de senaste sex månaderna, och det tyder verkligen på hur trasigt knät egentligen var, och framför allt vilken enorm smärta han utsatte sig själv för, allt för att kunna hjälpa sina lagkamrater till Milans första ligatitel på elva år. Som sagt: Se klippet här, men på egen risk:

LÄS MER: Enorma kritiken mot svenskarna(!) efter Finlands VM-guld – sågas längs fotknölarna: ”Det är för uppenbart”

Få våra nyhetsbrev!