När Ronaldinho bjöd på tidernas mäktigaste solouppvisning och snurrade upp hela Milans ikoniska lag

Ronaldinho är en av de största fotbollslirarna någonsin.
Det är få som kan säga emot det.
Framförallt inte efter att ha sett brasilianarens mest oförglömliga solouppvisning när han hade fullständig lekstuga med ett Milan i absolut världsklass.

Han är en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Och den kanske allra bästa någonsin när det kommer till teknisk briljans.

Helt ostoppbar

För Ronaldinho var verkligen något utöver det vanliga på fotbollsplanen. När brasilianaren var på riktigt lekhumör fanns det ingen försvarare i världen som kunde stoppa hans framfart på gräset.

Ronaldinho, Milan
Ronaldinho har show mot Milan. FOTO: Twitter.

Och med bollen tätt klistrad vid fötterna kunde den gudabenådade liraren lura byxorna av vilken motståndare som helst. Fråga bara världsstjärnorna i AC Milan.

Ronaldinhos show

I en klassisk Champions League-match mellan Milan och Barcelona var Ronaldinho verkligen på spelhumör. Samtidigt som italienarna mönstrade en startelva i absolut världsklass med storbackar som Alessandro Nesta och Japp Stam samt legendarerna Andrea Pirlo och Gennaro Gattuso på mittfältet.

Ronaldinho, Milan
Ronaldinho har show mot Milan. FOTO: Twitter.

Men den stjärnkvartetten hade ändå inte en suck när Ronaldinho växlade upp farten och bjöd på tidernas mäktigaste solouppvisning. Få spelare i historien har dominerat en fotbollsmatch på det här sättet som Ronaldinho gjorde och mot just motståndare på allra högsta nivå.

Framförallt Gattuso har det riktigt svettigt mot det brasilianska yrvädret och sätter sig på rumpan flera gånger om. Vilken show Ronaldinho bjuder på!

Se showen här:

LÄS MER: Ronaldinhos alldeles egna smeknamn på Henke Larsson är den absolut största hyllningen till svensken