När Liverpool-målvakten stod för sämsta insparken i Premier Leagues historia

När Loris Karius värvades till Liverpool nämndes hans spel med fötterna som en stor fördel.
Men det var inget han visade på planen.
I alla fall inte när han bjöd på århundradets sjukaste inspark. 

mr green


ANNONS: Ta chansen att kamma hem storkovan på söndagens stora fotbollsfest. Just nu dubblar man sin första vinst på Mr. Green!


Liverpool-Sunderland 2016: Bortalaget kommer upp i anfall och skjuter ett skott som går ut till inspark. TV-producenten vevar igång repris på det halvtaskiga skottförsöket, sekunder senare får tittarna se att domaren helt plötsligt signalerar för hörna.

Ingen förstår vad som hände för TV-bilderna fångade inte situationen. Men som tur var fanns det uppmärksammade åskådare som fick med allt på bild. Målvakten Loris Karius skulle alltså dra igång spelet snabbt genom att lägga en enkel pass till sin medspelare. Men i stället gick bollen rakt ut till inspark.

Se när Loris Karius gör den galnaste insparken någonsin:

https://youtu.be/qqNx3iluiEM

DELA den bisarra insparken på Facebook!

Som tur var för Karius lyckades inte Sunderland förvalta gratischansen och Liverpool vann även matchen med 2-0. Bortsett från den enorma blundern behövde inte Karius skämmas för sin insats. Liverpool SvenskaFans-sida beskrev tysken som ”oklanderlig” i matchen.

Och det var nog tur att situationen inte kom med i TV-sändningen. För det där vill nog tysken bara glömma…

LÄS MER: Liverpool-svenskens makalösa drömmål – som ni aldrig har sett


ANNONS: Ta chansen att kamma hem storkovan på söndagens stora fotbollsfest. Just nu dubblar man sin första vinst på Mr. Green!