När ett fan försökte hetsa Zlatan i nya vrålåket – och möttes av klockrena repliken: ”Det är för dyrt”

Zlatan hetsades av ett fan på öppen gata.
Då kom stjärnan med en klockren replik.
– Det är för dyrt, säger ”Ibra”.

Zlatan Ibrahimovic är en av Sveriges mest berömda idrottare. Han har blivit en riktig superstjärna efter alla år i den absoluta världstoppen, och var i sina bästa stunder en av världens bästa fotbollsspelare.

Kärleken till bilar

Svenskens framgång på planen har givetvis inneburit att fotbollsklubbar betalat dyra pengar för hans tjänster, och sponsorerna har fullkomligt jagat ”Ibra” för att få till ett samarbete.

Foto: Facebook

Det har givetvis inneburit att han genom alla åren samlat ihop en rejäl slant i fickan – något han i viss del valt att investera i bilar.

Zlatan har aldrig gjort det till någon hemlighet att han fullkomligt älskar snabba och exklusiva bilar. Han har beskrivit att dessa ger honom en extra kick och ett adrenalinpåslag.

Zlatans klockrena replik

Och varför ha en bil som knappt någon äger om man inte kan visa upp den? I ett klipp på sociala medier visar hur Zlatan glider omkring i sin Ferrari SP2 Monza, något som ett fan givetvis uppmärksammade och filmade.

Personen bakom kameran uppmanar Zlatan till att varva motorn för att höra dens kraft – och får en klockren replik tillbaka från stjärnan.

Foto: Facebook

– Jag har inte råd med bensinen!, svarar Zlatan tillbaka och bjuder på ett leende i klippet som går att se här.

LÄS MER: När Zlatan skulle döpa sin splitternya båt – och drömde om att spela alla ett spratt: ”Se på fan! Det är ju Ibra!”

Få våra nyhetsbrev!