Mourinhos hemliga plan – efter mystiska petningen: ”Han dyker upp i sommar”

Henrikh Mkhitaryan är rejält i frysboxen hos Manchester United.
Nu avslöjar engelska medier den hemliga planen som tränaren José Mourinho har för 28-åringen.

Han har helt och hållet saknats i matchtrupperna senaste månaden. Och alla har undrat var Henrik Mkhitaryan hållit hus?

Tidigare i veckan bröt så äntligen Manchester United-tränaren José Mourinho tystnaden om Mkhitaryan. Det handlar enbart om en solklar petning.
– Om jag ska ha honom i laget så måste jag offra någon annan och just nu tycker jag att andra spelare förtjänar chansen att få spela, sa Mourinho på en presskonferens.

Han ska värvas istället

Det verkar heller inte som att Mourinho är särskilt sugen på att plocka tillbaka armeniern i laget igen. Nu rapporterar engelska medier Unitedtränarens hemliga plan för 28-åringen.

Där portugisen vill sälja iväg Mkhitaryan redan i januari för att frigöra pengar och plocka in en ny nummer 10. Den nya offensive spelfördelaren är dessutom redan utpekad. Och det är ingen direkt hemlighet att det handlar om Mesut Özil.

”Spelarna har börjat skvallra”

I Manchester United verkar man även vara så övertygade om att Özil kommer att spelarna redan har börjat prata om sin framtida lagkamrat. Detta trots att även Barcelona rycker Arsenalmittfältaren med utgående kontrakt.
”Allt mer pekar mot United. Uniteds spelare har börjat skvallra för varandra om att han (Özil) ska dyka upp i sommar”, skriver engelska tidningen The Mirror.

LÄS MER: Uppgifter: Zlatan inte fullt återställd – United letar ny anfallare