Milans nya hyllningsvideo till Zlatan Ibrahimovic efter förlängningen kan vara det mäktigaste vi har sett

Zlatan Ibrahimovic förlänger med Milan.
Då hyllar klubben den svenske superstjärnan.
Och det kan vara det mäktigaste vi har sett.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter karriären ytterligare ett år. Det senaste året har annars varit turbulent för svensken, och många hade kanske trott att karriären skulle vara över med tanke på hur våren sett ut för honom.

Förlänger kontraktet

Speltiden har blivit mindre och mindre, och när Milan väl säkrade ligatiteln så förklarade han varför. Ibrahimovic har haft ett skadad korsband, och han medgav efter säsongens slut att han bara kunnat träna med laget en handfull gånger under hela våren.

Men Ibrahimovic vägrar att ge upp fotbollen. Trots skadorna och trots den operation som han nyligen genomförde i knät – som kommer hålla honom borta från planen i dryga halvåret – så väljer han alltså att förlänga sitt kontrakt med ytterligare ett år.

Otroliga hyllningsklippet

Ibrahimovic har till och med gått med på att sänka lönen ordentligt, och många gläds nu åt att Ibrahimovic kommer att spela fotboll på högsta nivå även förbi sin 41-årsdag. Milan-fansen har firat rejält under dagen, och klubben själva tycks vara rejält nöjda.

220522 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates after the Serie A game between Sassuolo and Milan on May 22, 2022 in Milano. Photo: IMAGE PHOTO / BILDBYRÅN

Efter att kontraktsförlängningen blev officiell så svarade klubben med en hyllningsvideo för Ibrahimovic som delades i sociala medier – och det är verkligen ögongodis för alla fotbollsälskare. I klippet är mål och höjdpunkter från alla Ibrahimovics år i Milan med, och det säger mycket om vilken otrolig ikon han är för den legendariska laget. Titta och njut!

LÄS MER: Officiellt: 40-årige Zlatan Ibrahimovic vägrar lägga av – förlänger kontraktet med Milan