Milan-lagkamraten avslöjar vad som händer när Zlatan plockar fram sin ”Gud-sida”: ”Är respektingivande”

Zlatan Ibrahimovic har gjort storsuccé i Milan.
Nu avslöjar lagkamraten Theo Hernandez vad som händer när han plockar fram sin så kallade ”Gud-sida”.
– Den är respektingivande, säger han till spanska tidningen AS.

Just nu är Zlatan Ibrahimovic på landslagssamling i Stockholm med Sverige. Han är tillbaka i Blågult igen efter en mycket imponerande säsong med Milan i Serie A där svensken gjort otroliga 15 mål på 15 matcher.

Zlatans succé

Senaste helgen slog han rekord i Italien genom att bli den äldsta spelaren någonsin att göra 15 mål på en säsong i Serie A. Zlatans fina målform har också resulterat i att Milan är med i ett titelrace för första gången på många år.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
201026 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates after scoring the 3-2 goal during the Serie A football match between Milan and Roma on October 26, 2020 in Milan. Photo: Image Sport / BILDBYRÅN

”Ibra” har smittat av sig på laget med sin vinnarskalle och fått flera spelare att höja sig ytterligare en nivå. En av dem är lagkamraten Theo Hernandez som varit en mycket viktig spelare för Milan i år.

Hyllar ”Ibra”

Vänsterbacken har levererat fyra assist i Serie A och tre av dem har resulterat i Zlatan-mål. I en intervju med spanska tidningen AS berättar Hernandez om Zlatans stora påverkan på laget efter flytten till Milano i januari 2020.
– Sedan han kom så har han gett oss en boost, utan tvekan. Det är sant att hans närvaro kan vara lite påfrestande, men i slutändan så hjälper han oss väldigt mycket och han är en lagkamrat. Ibland sätter han press på oss, men det är också nödvändigt, säger han i intervjun.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200721 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan celebrates with Theo Hernandez after scoring the second goal during the Serie A match between Sassuolo and AC Milan on July 21, 2020 in Sassuolo, Italy. Photo: Matteo Gribaudi / BILDBYRÅN

Theo Hernandez erkänner att han har en bra relation med Ibrahimovic. Sedan avslöjar han vad som händer när Zlatan plockar fram sin så kallade ”Gud-sida”.
– Vår relation är väldigt bra, ibland får jag tillrättavisningar av honom men det är bara normalt. Han vill alltid att jag ska göra mitt bästa. Han försöker pusha oss och Zlatan är Zlatan. Med honom kan det vara skämt och skratt men sedan är hans ”Gud-sida” respektingivande och innerst inne är det vad som är coolt med honom, berättar lagkamraten om Ibra.

Efter landslagsuppehållet väntar ligamatch mot Sampdoria på hemmaplan. Då ska firma Hernandez/Ibrahimovic försöka krympa avståndet till ärkerivalen och serieledaren Inter i den italienska titelstriden.

Vad tycker du om Zlatans succé i Milan? Dela artikeln och berätta din åsikt!

LÄS MER: Zlatans oväntade sågning – av Cristiano Ronaldos livsstil: ”Det där är bara nonsens”

Få våra nyhetsbrev!