Mikael Lustigs sköna pik – efter Zlatans märkliga känga mot Janne: ”Jag tror nog alla vet…”

Zlatan Ibrahimovic landade i Ryssland och skickade en känga till Janne Andersson.
Nu svarar förra lagkamraten i landslaget – med en skön pik tillbaka.
– Han är väl här med något reklamjippo…, säger Mikael Lustig till Sportbladet.

När Zlatan Ibrahimovic i dag landade i Ryssland för fotbolls-VM bjöd han som vanligt på nya rubriker. Och skickade direkt en välriktad känga till svenska förbundskaptenen Janne Andersson.
– Det är jag som har kontrollen och bestämmer vem som ska vara coach och vem som inte ska vara coach, sa han till SportExpressen och skickade även en retfull hälsning till sina förra lagkamrater.
– Bara njut. Det är ingen press, för jag är inte där.

Sköna svaret till Zlatan

Orden har snabbt nått det svenska VM-lägret. Och de tar Zlatans ändå rätt så märkliga utspel bara med ro.
– Jag har inte läst vad Zlatan sagt än… Men det låter ju som Zlatan, säger Mikael Lustig med ett skratt till Sportbladet.

Och sedan bjuder Lustig på en egen skön pik tillbaka till Zlatan.
– Han är en väldigt smart person. Han är väl här med något reklamjippo så han vet vad han ska säga och vilka knappar han ska trycka på för att ni ska skriva och trycka på, så fair play till honom, säger högerbacken till kvällstidningen.
– Jag tror att alla vet, speciellt de som spelat med Zlatan, vilken person han är. Han tycker om att dra lite gliringar då och då, så det är kul.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Här landar Zlatan i Ryssland – och bjuder på en riktigt märklig känga till Janne Andersson

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);