Mikael Lustigs helsköna pik efter storstjärnornas uttåg ur VM

Både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi är utslagna från VM. 
Då passar Mikael Lustig på att ge sig in i debatten om vem som är bäst i världen, och det på allra skönaste sätt.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Debatten kring vem som är bäst av Cristiano Ronaldo och Lionel Messi verkar aldrig få ett slut. Inför VM i Ryssland hade ingen av de två superstjärnorna gjort mål i ett slutspel i VM, och det blev det inget nu heller.

Portugal fick se sig besegrade av Uruguay medan Messis Argentina åkte ur efter rysarmatchen mot Frankrike.

Lustigs helsköna utspel

Men kvar i VM står Sverige och högerbacken Mikael Lustig är redo för åttondelen mot Schweiz.

När två av världens bästa spelare nu är utslagna tänker Lustig ge sig in i debatten om vem som faktiskt är bäst i världen.
– Jag är the real GOAT*, säger backen till Sportbladet och ler.

”Vill alltid se dem”

Sverige har hamnat på den på pappret enklare sidan av slutspelsträdet. Lag som Brasilien, Frankrike, Uruguay och Belgien kan man inte stöta på tidigare än i en eventuell VM-final.

Lustig hade gärna sett Argentina och Portugal kvar i turneringen, just för Ronaldo och Messis konster på fotbollsplanen.
– Kollar man på Argentinas VM så är det absolut inte orättvist att de får åka hem. Det är en lagsport och Argentina som lag var inte inte tillräckligt bra och då ska de inte vara kvar, säger han till Sportbladet och fortsätter:
– Men klart det är två extremt speciella personer som åker hem. På nåt sätt vill man alltid se dem kvar i ett stort mästerskap. Men nu är det inte så. Det är andra lag.

*Fotnot: GOAT är en förkortning av Greatest. Of. All. Time.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

LÄS MER: Allt om fotbolls-VM i Ryssland!

”Bengan” Johanssons häftiga hyllning till Janne Andersson

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);