Märkliga bilderna i Allsvenskan som får alla att bryta ihop – nu kommer förklaringen: ”Efter matchen så…”

Debuten skulle precis ske.
Då stoppades Lorik Ademi – och tvingades tejpa(!) på ett tröjnummer.
– Jag kollade på färjedomaren och sa ’vad snackar du om, vad är det som händer’?, säger han till Aftonbladet.

Att göra debut i Allsvenskan är någonting som de flesta unga, svenska fotbollspelare drömmer om. Men för Falkenberg supertalang Lorik Ademi blev den efterlängtade debuten en supersnackis – av en helt oväntad anledning.

Fräcka tejplösningen

När Ademi, då Falkenberg låg under med 0-3 mot Varberg, var på väg in så uppmärksammades nämligen en stor miss. Ademi, vanligtvis med nummer 23 på ryggen, hade blivit uppskriven som nummer 24 i laguppställningen.

200608 Lorek Ademi och Edi Sylisufaj under en fotbollsträning med Falkenberg den 8 juni 2020 i Falkenberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRÅN

Hans tröja var således ogiltig – men det var ingenting som lite kreativitet kunde lösa.

– Jag var redo och så säger fjärdedomaren att jag inte får hoppa in. Jag kollar på honom och säger ’vad snackar du om, vad är det som händer’? Jag frågar domaren och vår andretränare (Jonas Axeldal) om vi inte bara kan skriva 23 på papperet, men det gick inte. Då tog Jonas fram tejpen och började tejpa fyran på ryggen, säger han till Aftonbladet.

”Händer bara i allsvenskan!”

På sociala medier uppmärksammades bilden på Ademi, med en fasttejpad fyra på ryggen, enormt.

”Det här händer bara i allsvenskan!”, skrev en användare på Twitter.

Foto: Skärmdump/Twitter

Ademi missade inte jättesnackisen.

– Efter matchen gick jag in i bussen och kollade mobilen. Då ser jag kompisar ringa och skriva och jag tänker: ’vad fan är det som händer’. Jag kollade på sociala medier och det är överallt. Jag fattade ingenting, säger han.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!