Maradona toksågas i hela världen efter sjuka videon – nu rasar dottern(!): ”För mig är det…”

Videon har spridits som en löpeld.
Nu toksågas Maradona – av sin egen dotter.
”För mig är det gamla sår som öppnas upp”, skriver hon.

Diego Maradona anses fortfarande vara en av de allra bästa fotbollsspelarna genom tiderna. I klubblaget Napoli blev han en oförglömlig ikon och hjälte – och han förde Argentina till ett VM-guld och var dominant i flera stora mästerskap.

Märkliga videon

Men Maradona hade problem vid sidan av planen under karriären – och det har eskalerat ytterligare efter att han la skorna på hyllan. Maradona har mängder av rubriker kring sitt extrema levnadssätt, som enligt uppgifter är fyllt av alkohol och droger.

870503 Fotboll, Diego Armando Maradona, Argentina. © Bildbyrån

Nu är han ännu en gång i rampljuset av en… mindre smickrande anledning. Det har nämligen spridits en video på när Maradona pratar och dansar med en kvinna på ett hotell – och plötsligt drar ner byxorna och visar rumpan.

”Enorm sorg”

Videon har spridits som en löpeld – och Maradona har kritiserats enormt för sitt uppträdande. Nu blir han även sågad av sin dotter, Giannina.

Foto: Skärmdump/Instagram

Hon menar att hon ställer sig emot att hennes son, Benjamin, ska behöva se sin morfar på det sättet.

”Jag såg också videon, och jag pratade med Benja om den. För dig är det Maradona på videon, men för mig är det min pappa. För dig är det kanske en överraskning eller något kul, men för mig är det gamla sår som öppnas upp. Det är en enorm sorg att se”, skriver hon på sociala medier, enligt flera medier.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

View this post on Instagram

Klart det har funnits en ljusare tid i Maradonas liv.

A post shared by TuttoBalutto (@tuttobalutto) on

Få våra nyhetsbrev!