Manchester Uniteds listiga knep för att sno skyttekungen – från ligarivalen

Manchester United är på jakt.
Allra främst efter en stjärnanfallare som kan ersätta Zlatan Ibrahimovic.
Och nu har de kommit på en listig plan – för att blåsa ligarivalen Chelsea.

När Zlatan Ibrahimovic lämnade Manchester United lämnade han även ett stort tomrum i anfallet. Det behöver fyllas innan säsongen drar igång – och det behöver fyllas med mål.

Den givne ersättaren till Zlatan var utpekad som Antoine Griezmann. Men efter att den förväntade övergången gått i lås på grund av Atletico Madrids värvningsförbud har fokus riktats mot Alvaro Morata och Romelu Lukaku.

Hittills har det mesta pekat mot att Lukaku helst av allt vill tillbaka till Chelsea igen. Men tro inte att United ger upp Evertons skyttekung för det. För nu ska José Mourinho försöka sig på en listig plan för att blåsa Chelsea med hjälp av Wayne Rooney.

United vill byta Rooney mot Lukaku med Everton tillsammans med en summa pengar, enligt flera engelska medier. Everton är väldigt intresserade av få tillbaka den förlorade sonen Rooney till en blå tröja igen, 13 år efter att han lämnade klubben för United. Och United vill ha en ny pålitlig målskytt längst fram.

Samtidigt rapporterar spanska tidningen Marca att United lagt ännu ett bud på Morata på hela 728 miljoner kronor. Vi får se vilken av anfallarna som blir Uniteds nya nummer 9 – eller om båda två ska bilda ett riktigt superanfall.

LÄS MER: United har blivit desperata – ger sig rakt in i budkrig med PSG.

https://youtu.be/SYOwbF_4p30