Manchester Uniteds jättefiasko: Missar CL-spel efter poängtapp mot jumbon

.

Det blir inget Champions League för Manchester United i höst.
Laget fick endast 1-1 mot PL-jumbon Huddersfield och kan därmed inte nå fjärdeplatsen.
– Flera av spelarna förtjänar inte klubbmärket, säger Bojan Djordjic i Viasats studio.

Huddersfield har haft en blytung säsong. Inför dagens möte med Manchester United hade laget endast tagit 14 poäng i Premier League – men nu har man skrapat ihop ytterligare en.

Tvingade till att vinna

Manchester United var tvingade till seger för att fortsatt ha chansen att nå Premier League-spel. Men mötet på John Smith’s Stadium slutade med fiasko.

Inledningsvis såg det ut att bli en trevlig eftermiddag för United-fansen.

Tappade ledningen

Scott McTominay gjorde 1-0 till gästerna redan i den åttonde minuten och mycket såg ut att tala för att Ole Gunnar Solskjaer skulle ta hem ytterligare en seger.

Men så blev det inte.

United lyckades inte skapa några farligare chanser och stänga matchen – och i stället klev Huddersfield fram.

I den 60:e minuten klev Isaac Mbenza igenom United-försvaret och kvitterade till 1-1.

Fiaskot: United missar CL

United jagade segern och med bara tio minuter kvar blev Victor Nilsson Lindelöf utbytt. Svensken gick raka vägen till omklädningsrummet, men om det handlar om en skada eller inte är oklart.

Paul Pogbas ribbskott var det närmaste United kom ett segermål, men matchen slutade oavgjort.

I och med poängtappet har United ointagliga fyra poäng upp till Tottenham på fjärdeplatsen med en omgång kvar – och drömmen om spel i Champions League till hösten är därmed krossad.

Kritiseras av Djordjic

I Viasat-studion kritiserades laget av Bojan Djordjic.
Sista halvtimmen kändes det som att jag hellre hade blivit torterad än att kolla klart på den här matchen. Det är så många spelare som inte kommer upp i någon slags nivå. Energin och viljan. Allting fattas, säger Djordjic och fortsätter kritisera ordföranden Ed Woodward.
– Han har en del av den här skiten att hantera, för det här är verkligen skit – ingen kan säga något anat. Flera spelare hör inte hemma i klubben längre, de förtjänar inte klubbmärket.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);