Manchester United-fansens stora raseri – efter Zlatans(!) hyllning på Instagram: ”Nu har du fel!”

Zlatan Ibrahimovic har alltid varit omtyckt av Manchester United-fansen.
Men nu tycks han ha gjort de flesta upprörda.
Det efter en hyllning på Instagram – till agenten Mino Raiola.

Zlatan Ibrahimovic hade dominerat fullständigt dominerat i Frankrike och PSG när han valde att lämna för att i stället testa på spel i England, för första gången i karriären. Klubbvalet föll på Manchester United, där den svenske stjärnanfallaren återförenades med José Mourinho.

Gjorde braksuccé

De båda gjorde stordåd i Inter en gång i tiden, och återupprepade succén även i England. Under Zlatan Ibrahimovics två säsonger i Premier League så gjorde han stora avtryck, framför allt under den första säsongen där han vräkte in mål.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200921 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during the Serie A game between AC Milan and Bologna on September 21, 2020 in Milano. Photo: Maurizio Borsari / BILDBYRÅN

Med sin självsäkra stil utanför planen, kombinerat med succén på planen, så blev Ibrahimovic en stor publikfavorit bland alla Manchester United-supportrar, och fortfarande så pratas det gott om Ibrahimovic på Old Trafford.

Rasar efter bilden

Men nu tycks Ibrahimovic ha retat upp United-fansen ordentligt, och anledningen är att svensken för någon dag sedan la ut en bild på sin agent sedan många år tillbaka, Mino Raiola, efter att monsteragenten vunnit priset som Europas bästa fotbollsagent.

”En far, en bror, en vän, en agent. Mino Raiola, den bästa av de bästa, har alltid varit bäst”, skrev Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Men Mino Raiola har samtidigt under säsongen varit starkt kritisk mot Manchester United och klubbens behandling av Paul Pogba, och han har varit tydlig med att han vill hitta en ny klubb åt fransmannen. Det har gjort att många United-fans känner att relationen med Raiola är komplicerad, och att han har för stor påverkan över sina spelare, vilket fick Ibrahimovics kommentarsfält att koka.

”Ta det lugnt, Zlatan. Raiola är allt som är fel med den här sporten, och om du inte ser det är du en del av problemet”, skriver en användare.

”Han borde få priset som sämsta agent 2020”, skriver en annan.

”Det här är första gången du har fel, Zlatan”, skriver en tredje.

”Han är ett virus och förstår Pogbas karriär”, skriver en fjärde.

LÄS MER: Ballon d’Or-juryn har utsett tidernas drömelva – här är fotbollshistoriens absolut bästa spelare

Få våra nyhetsbrev!