Lionel Messis nya stenhårda kritik mot Barcelona – ärliga orden efter Suarez avsked: ”Sanningen är…”

Luis Suarez har lämnat Barcelona.
Då väljer Lionel Messi att öppet vädra sitt missnöje.
”Du förtjänade inte det här avskedet”, skriver argentinaren på Instagram.

Under en längre tid har Lionel Messi varit tydligt missnöjd med Barcelonas klubbledning. I somras gick det till och med så långt att argentinaren hotade med att lämna klubben.

Messis kritik

Men 33-åringen blev till slut kvar i laget. Hans missnöje har dock inte svalnat sedan dess.

Lionel Messi, Luis Suarez
Lionel Messi och Luis Suarez, Barcelona. FOTO: Instagram.

I dag var det dags igen för ny jättekritik från Messi till Barcelona. Storstjärnan uppskattar inte alls att anfallskollegan Luis Suarez har lämnat laget för flytt till Atletico Madrid.
”Du förtjänande ett farväl för den du är – en av de viktigaste spelarna i klubbens historia. Du förtjänade inte att kastas ut som du gjorde. Sanningen är dock att ingenting förvånar mig längre”, skriver Messi i ett inlägg på Instagram om avskedet till Suarez.
”Jag hade redan börjat förbereda mig men när jag kom in till omklädningsrummet sjönk det in. Det kommer bli svårt att inte dela varje dag med dig, både på och utanför plan. Vi kommer att sakna dig. Jag älskar dig så mycket. Vi ses snart kompis.”

Suarez tårar

Under torsdagen tog Suarez farväl av Barcelona och lämnade träningsanläggningen med tårar.
– Det är svårt att lämna. Jag har många vänner här. Det är inte bara en spelare som lämnar, det är en människa med känslor som lämnar, sa uruguayanen i ett officiellt uttalande.

Lionel Messi, Barcelona
Barcelona’s Lionel Messi reacts after the end of a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, July 16, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) XPK128

Luis Suarez gjorde otroliga 198 mål på 283 matcher för Barcelona. Det blev totalt sex säsonger i den katalanska klubben men nu väntar spel mot Barcelona för en direkt ligakonkurrent.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic tokhyllas nu – efter fina gesten till motståndarens son(!): ”Han är verkligen en mästare”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!