Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

L’Equipe: Pogba är på väg till läkarundersökningen.

Världens dyraste övergång genom tiderna kommer allt närmare. Uppgifter i franska medierna L’Equipe och France Football talar om att Paul Pogba har rest till Los Angeles för att göra sin läkarundersökning innan han blir en Manchester United-spelare.

Den franske mittfältaren, med ett förflutet i United, har varit ett jagat villebråd under hela sommaren och United väntas få slanta upp rejält för att värva Pogba från italienska Juventus. Det snackas om övergångssummor på 1,2 miljarder kronor, vilket skulle göra Pogba till den dyraste värvningen i fotbollsvärlden genom alla tider.

United möter Galatasaray i Göteborg under lördagen och anledningen till att Pogba ska genomföra undersökningen i Los Angeles är att fransmannen just nu befinner sig på semester i Miami. Men nu tycks alltså 23-åringen byta östkusten mot västkusten och ska, enligt rapporterna, snart tillhöra Manchester United.

När övergången blir klar är Pogba managern José Mourinhos fjärde nyförvärv inför säsongen. Tidigare har Eric Bailly, Henrikh Mkhitaryan och Zlatan Ibrahimovic, som enligt de senaste rapporterna uppges debutera mot Galatasaray.

LÄS MER: Mourinho ger plats för Pogba i Manchester UNited – 9 spelare uppges få lämna.

PaulPogbaLakarundersoks

Älskar du fotboll? Gilla Sportbibeln.