Legendarens stora sorg – sonen dog under en fotbollsmatch bara 30 år gammal

.

Cafú är en av Brasiliens mest välkända fotbollsspelare.
Nu har legendaren fått det allra värsta beskedet.
Hans son Danilo dog under en fotbollsmatch – bara 30 år gammal.

Den forne högerbacken Cafú är en av Brasiliens bästa backar genom tiderna. Han gjorde fyra raka VM med Brasilien från 1994 till 2006 och är den enda spelaren någonsin att spela i tre raka VM-finaler.

Stor sorg för Cafú

Det blev två VM-guld med Brasilien och även nära 300 matcher i Serie A där Cafú vann ligatiteln med både Roma och Milan. Men nu har brasilianaren drabbats av stor sorg.

Cafu, Brasilien
060613 Fotboll, VM 2006, Brasilien : Cafu, Brasilien
© Bildbyrån – 62253

Cafús son Danilo Feliciano de Moraes har tragiskt gått bort, blott 30 år gammal. Danilo fick en hjärtattack när han spelade fotbollsmatch tillsammans med sina vänner i São Paulo, rapporterar brasilianska tidningen Globoesporte.

Dog i fotbollsmatch

Paulo Sergio, nära vän till Cafú, bekräftar för tidningen att Danilo började må dåligt redan efter tio minuter av fotboll. 30-åringen kördes sedan in till närmaste sjukhuset men där gick livet inte att rädda och Danilo dödförklarades.

Han var den förstfödde av Cafús tre barn och nyligen publicerade brasilianske storbacken en bild på Instagram tillsammans med alla tre barnen. Nedanför kan ni se avlidne Danilo längst till höger i vit t-shirt på bilden.

LÄS MER: Wengers nya, oväntade besked – det vill han göra i framtiden: ”Ni får se mig om tre år”

Janne Andersson gör hela 7(!) ändringar – så startar Sverige i kväll mot Färöarna