Legendarens jättekritik mot Manchester United – sågar alla efter fiaskot: ”Kommer få fler tränare sparkade”

Ett kryss mot bottenlaget Newcastle.
Det fick Manchester United-legendaren Gary Neville att gå till hård attack mot spelarna.
– De kommer få fler tränare sparkade, säger han.

Det har gått lite drygt en månad sedan Manchester United gjorde sig av med norrmannen Ole Gunnar Solskjaer. Storförlusten mot nykomlingen Watford fick ledningen att agera, och sparkade tränaren.

Nära skrällförlust

Spelarna har varit helt under isen i stora delar av säsongen, och Solskjaer fick mycket kritik för att inte ha någon tydlig spelidé. In kom Ralf Rangnick som fick en positiv start och är fortfarande obesegrad som tränare för Manchester-klubben.

Två vinster och två kryss har tysken inlett sin tränarsejour med. Han har däremot inte stött på några stora lag hittills, och spelarna har inte visat någon särskild förbättring. Det tycker legendaren Gary Neville.

Manchester United var påväg mot en skrällförlust mot Newcastle, men räddades av ett sent kvitteringsmål av Edinson Cavani.

– Det var en mycket svag prestation. De (Manchester United) gjorde inte ett rätt. Inte en enda spelare kan gå in i omklädningsrummet och säga att de har gjort sitt jobb eller sig själv rättvisa, säger han enligt Daily Mail.

”Kommer få tränare sparkade”

Och Gary Neville håller verkligen inte igen med kritiken mot spelarna. Med sin starka relation till klubben går han till hård attack mot hela Manchester Uniteds spelartrupp.

– De fick sin förra tränare sparkad. Ralf Rangnick kommer inte att få sparken, han har endast varit där ett par veckor men de kommer att få många tränare sparkade om det fortsätter så här. De måste ta tag i sig själva, säger han.

190730 Jesse Lingard, Luke Shaw, Marcus Rashford and Victor Lindelöf of Manchester United during the friendly match between Kristiansund and Manchester United on July 30, 2019 in Oslo. Photo: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Gary Neville försöker sedan sätta fingret på vad det är som inte fungerar i Manchester United just nu.

– De har problem med ledarskapet. Maguire är kapten men han känns inte som en. Ronaldo har kommit in och det kan ha gjort Bruno (Fernandes) frustrerad över hierarkin, menar legendaren.

LÄS MER: Ralf Rangnicks önskelista till Manchester United – tar hjälp av Cristiano Ronaldo för att värva världsanfallaren

Få våra nyhetsbrev!