Kuppen: De snuvar Manchester United på VM-stjärnskottet – redan i slutförhandlingar

Kuppen: De snuvar Manchester United på VM-stjärnskottet – redan i slutförhandlingar

Han slog igenom med dunder och brak i VM.
Sedan dess har Manchester United jagat Ante Rebic.
Men nu ser de ut att bli snuvade på den kroatiske VM-hjälten – av en annan storklubb.

Ante Rebic blev en av Kroatiens nyckelspelare när de nådde VM-finalen för första gången i landets historia och fick med sig en historisk VM-silvermedalj hem till Kroatien. Och succén har inte gått obemärkt förbi Europas stora klubbar.

De kan nu snuva United

24-åringen, som tillhör Eintracht Frankfurt, är glödhet på transfermarknaden nu och allra hetaste kandidaten till att värva har varit engelska storklubben Manchester United. Men nu kommer vändningen.

Italienske journalisten Alfredo Pedulla på Corriere dello Sport rapporterar nu att kroatiske yttern inte är på väg till United utan är närmast en övergång till tyska storklubben Bayern München. Enligt uppgifterna har Rebics agent redan flugit till Tyskland för att slutförhandla med Bayern.

Löftet till gamla klubben

Det här får man ändå kalla en kupp i tysk fotboll då Bayerns nye tränare Niko Kovac ska ha lovat att inte värva från sin tidigare klubb Eintracht Frankfurt. Om Bayern vill värva Rebic blir det också väldigt dyrt.

Övergångssumman väntas landa på 40-50 miljoner euro och då ska även 30 procent gå till Rebics tidigare klubb Fiorentina.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: VM-succélandslaget har hört av sig till Arsene Wenger som ny förbundskapten

Jonas Björkmans alldeles egna hån av Neymar är det BÄSTA vi någonsin sett!