Kroatiska jättekritiken mot Cristiano Ronaldo – efter Modric-dissen: ”Det enda han bryr sig om…”

Luka Modric vann priset som årets spelare på Uefas gala.
Det fick Cristiano Ronaldo att koka och vägrade dyka upp.
Nu rasar Kroatiens förbundskapten Zlatko Dalic över beteendet.

I förra veckan fick Luka Modric rättvist ta emot priset som årets spelare i Europa. Kroatiens VM-hjälte fick den stora äran framför Cristiano Ronaldo.

”Löjligt och skamligt”

Och det fick portugisen att se rött. Ronaldo var rasande när han fick beskedet att han inte skulle vinna priset och vägrade därför att ens dyka på Uefas gala i torsdags.
– Fotboll spelas på en plan och där vann Cristiano. Han gjorde 15 mål i Champions League, bar Real Madrid på sina axlar och vann pokalen igen. Det är löjligt och skamligt! Det är ingen tvekan om att Ronaldo var den bästa på sin position, sa agenten Jorge Mendes irriterat till portugisiska Record förra veckan.

Kritiken mot Ronaldo

Nu kommer svaret från Kroatien. När förbundskaptenen Zlatko Dalic kliver ut för att försvara Modric och samtidigt rikta rejäl kritik mot Ronaldo.

För sitt barnsliga beteende.
– Att Ronaldo inte kommer till Uefas ceremoni och de här kommentarerna om att Luka vann priset… Det är inte ens värt min kommentar, säger förbundskaptenen till kroatiska Sportske novosti enligt Daily Mirror.
– Det är bara ytterligare ett bevis på det jag säger, att Ronaldo är en egoist och att jag aldrig skulle vilja ha honom i mitt lag. Han är den typen av spelare som inte tycker att det spelar någon roll om man förlorar. Det enda han bryr sig om är att han gör mål.

Dela artikeln om du håller med om kritiken mot Cristiano Ronaldo!

LÄS MER: Här är filmningen som får en hel fotbollsvärld att vika sig av skratt

Jätteilskan när Luka Modric vann priset som Årets spelare i går kväll: ”Skamligt!”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);