Jätteilskan när Luka Modric vann priset som Årets spelare i går kväll: ”Skamligt!”

Luka Modric utsågs till Årets spelare av Uefa.
Det fick Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, att gå i taket.
– Det är löjligt och skamligt, säger han.

Cristiano Ronaldo och Luka Modric var bägge nyckelspelare när Real Madrid förra säsongen tog hem sin tredje raka Champions League-titel.
Men vänskapen mellan de båda verkar nu vara… krispig.

Ronaldo blev rasande

De bägge superstjärnorna var nominerade till att vinna Uefas pris som årets spelare, men då det stod klart att kroaten vann priset valde Ronaldo att inte dyka upp.

Portugisen gjorde hela 15 mål i Champions League förra säsongen, och hans agent Jorge Mendes var inte otydlig med vad han tyckte om priset.
– Fotboll spelas på en plan och där vann Cristiano. Han gjorde 15 mål i CL, bar Real Madrid på sina axlar och vann Champions League ännu en gång. Det här är löjligt, en skam. Det är ingen tvekan om vem som borde vunnit, säger Mendes till portugisiska Record, enligt flera medier.

”Han gjorde det bäst”

Priset röstas fram av en jury som består av 60 tränare från Europa- och Champions League, samt 55 utvalda journalister i Europa. Luka Modric, som alltså även han vann Champions League och dessutom tog Kroatien till VM-final, vann – någonting som även Juventus ställde sig emot.
– Utmärkelsen rör inte VM, den rör bara Champions League och där tycker vi att Cristiano Ronaldo gjorde det bäst, säger klubbens general manager Giuseppe Marotta.

Dela artikeln om du tycker Luka Modric är en värdig vinnare!

LÄS MER: Svennis till hård attack mot José Mourinho efter Uniteds fiaskostart

Drömbeskedet för alla svenska lag – nu ska det bli ÄNNU lättare att nå Europaspel