Krisen i Barcelona – nu kan förre Real-spelaren bli sommarens storvärvning

Det är något som inte står rätt till Barcelona.
Neymar har lämnat och Lionel Messi tvekar.
Och nu är en före detta Real-spelare på väg in.

Barcelona har haft en riktigt tuff sommar. Neymar lämnade klubben med dunder och brak i transferhistoriens dyraste övergång någonsin.

Ännu värre rykten sprider sig nu att till och med ledstjärnan Lionel Messi tvekar över sin framtid och överväger en sensationell flytt. Det går heller inte särskilt bra på värvningsfronten.

Hittills har ytterbacken Nelson Semedo, mittfältaren Paulinho och hemvändaren Gerard Deulofeu anslutit. Men fortfarande saknar Barça den där riktiga prestigevärvningen och ersättaren till Neymar.

Det mesta har handlat om Dortmunds Ousmane Dembélé och Liverpools Philippe Coutinho. Men där har klubbarna tagit i med hårdhandskarna för att behålla sina nyckelspelare och i nuläget ser Barcelona inte ut att få någon av stjärnduon.

Två veckor återstår av sommarens transferfönster och man kan lugnt slå fast att det råder kris hos klubben som måste göra något stort för att komma ikapp ärkerivalen Real Madrid.

I dag skriver El Mundo Deportivo att sommarens storvärvning istället kan bli en gammal Real-spelare. PSG:s Angel Di Maria ryktas bli Neymars ersättare i sommar. Di Maria har hunnit bli 29 år gammal och har heller inte särskilt övertygande säsonger bakom sig i Manchester United eller PSG.

Frågan är vad Messi tycker om att få spela bredvid Di Maria nästa säsong.

LÄS MER: Här gör lagkamraten det förbjudna mot Zlatan – och får snabbt ångra sig