Kommentatorn kan inte hålla tillbaka tårarna – när hans son gör debut för Man United: ”Vi är så stolta”

Kommentatorn kan inte hålla tillbaka tårarna – när hans son gör debut för Man United: ”Vi är så stolta”

Charlie Savage fick göra debut för Manchester United.
Då satt hans pappa, förre storspelaren Robbie Savage, i tv som expertkommenatator.
– Det är ett så stolt ögonblick för oss, säger han.

Att se sitt barn förverkliga en dröm är ett gigantiskt ögonblick som förälder. För Charlie Savage, 18, förverkligades den stora drömmen på onsdagen, då han fick hoppa in från bänken och göra debut i självaste Manchester Untied.

”Kämpat så hårt”

Han har fått uppmärksamhet tidigare, trots att han alltså inte gjort några minuter, då han är son till den förre storspelaren Robbie Savage. Och redan när det stod klart att Charlie fick en plats i Uniteds trupp, så blev det känslosamt för pappan.

Foto: Twitter

Robbie Savage är en profil i England och med i diverse fotbollsprogram, och under Champions League som expert. Redan inför matchen hade han svårt att hålla tillbaka tårarna.

– Jag börjar nästan gråta, för Charlie har åstadkommit så mycket. Han har kanske aldrig varit den bästa i sitt lag, men han har jobbat hård och haft den största viljan. Även om han inte får spela idag, så kommer han ha suttit på bänken i Manchester United. Det kan han ta med sig för resten av sitt liv, sa han.

Nära tårar

Savage klev sedan in i kommentatorshytten, och därifrån fick han sedan se sin son göra debut. Kommentatorn slutade då prata, och lämnade över kommenterandet till Robbie.

– Inbytt för Manchester United är Charlie Savage, som byter av Juan Mata. Wow… Det är ord jag aldrig trodde jag skulle säga, säger han i tv.

Manchester United’s Charlie Savage takes to the field after coming on from the bench to replace Manchester United’s Juan Mata, right, during the Champions League group F soccer match between Manchester United and Young Boys, at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, Dec. 8, 2021. (AP Photo/Dave Thompson)

Robbie Savage var märkbart tagen.

– Vilket stolt ögonblick för min grabb. Allt hårda jobb han lagt ner. Vilken dag för mig, hans mamma, hans farmor och morföräldrar, och framför allt för honom själv. Jag är så stolt över honom, det här är ett otroligt ögonblick för honom, säger han.

Savage blev inbytt i den 89:e minuten i matchen som slutade 1-1, mot schweiziska Young Boys.

LÄS MER: Zlatans ilska mot småbarnsföräldrar – därför lägger stjärnan inte ut bilder på sina barn: ”De förstår inte…”

Få våra nyhetsbrev!