Klopp på läktaren för att värva skyttekungen.

Liverpools tränare Jürgen Klopp ligger inte på latsidan under sommaren. Tysken som gör sin första silly season-sommar är på jakt efter förstärkningar och inga dåliga sådana heller. Just nu sprids bilder på sociala medier som får alla Liverpoolfans att jubla. Klopp har fotograferats på läktaren i nattens Copa America-match i USA mellan Argentina och Chile.

Men det är vem som sitter bredvid Klopp som väcker mest spekulationer. Det är Nicolas Higuain, bror och agent till skyttekungen Gonzalo Higuain. Den argentinske målspottaren öste in hela 36 mål på 35 matcher för Napoli i Serie A och slog därmed nytt målrekord i ligan. BeIn Sports har redan gått ut med uppgifterna att Napoli planerar att sälja sin målkung och bilderna på Klopp tillsammans med brorsan gör det ännu tydligare att något är på gång.

Men det råder även stor förvirring då många Liverpoolfans hävdar att mannen bredvid Klopp i själva verket är hans son Marc Klopp, och inte Nicolas Higuain. Dock är det solklart att Jürgen Klopp var där för att titta på just Gonzalo Higuain. För när argentinaren blev utbytt i den 74:e minuten så lämnade Klopp arenan två minuter senare. Han hade tittat färdigt.

LÄS MER: 6 värvningar som Liverpool-fansen drömmer om.

Gilla Sportbibeln om du också älskar Premier League.