6 värvningar som Liverpool-fansen drömmer om.

6 värvningar som Liverpool-fansen drömmer om.

exp

Liverpool drömmer om Champions League-spel nästa säsong, men då krävs det seger i Europa League. En tuff uppgift, men huruvida Pool lyckas kommer betyda mycket för nästa säsong.
Det är inget snack om att klubben kommer vara mer attraktiv för spelare om man spelar i den finaste turneringen i Europa. Å andra sidan, en manager som Jürgen Klopp lockar också.

Här är 6 värvningar som Liverpool drömmer om:

Javier Pastore, PSG.
När PSG på allvar startade sin nysatsning 2011 var Javier Pastore den stora affischnamnet. Men sparsamt med speltid under de senaste säsongerna har satt käppar i hjulet för argentinarens utveckling. Något som Jörgen Klopp så klart har noterat. Javier Pastore ska vara högst upp Liverpools önskelista inför sommaren och PSG uppges begära omkring 350 miljoner för 26-åringen.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela helt riskfritt på Liverpool–Villarreal eller en annan fotbollsmatch.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Ben Chilwell, Leicester.
Den 19-åriga talangen har under säsongen varit utlånad till Huddersfield från mästarlaget Leicester och gjort det väldigt bra. Arsenal säger sig också vara intresserad av vänsterbacken, som enligt sajten Express har en prislapp på 100 miljoner kronor. Nya uppgifter gör gällande att det är Liverpool som ligger i förarsätet vad gäller en signatur från den engelska talangen.

Jonathan Ikone, PSG.
Liverpool har fått upp ögonen för PSG-talangen Jonathan Ikone. 18-åringen har ledsnat på att inte få chansen att spela i A-laget och ryktas se sig om efter andra klubbar. Enligt Metro ska både Manchester City och Liverpool jaga Ikone som huserar på det offensiva mittfältet.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora insatsen på ditt första fotbollsspel hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Mario Götze, Bayern München.
Övergången från Dortmund till Bayern år 2013 var riktigt uppmärksammad. Väl i Bayern har den tyske guldhjälten inte alls fått det att funka, och nu vill tysken få ändring på detta. En potentiell återförening med Klopp kan mycket väl komma att ske, och enligt The Mirror ska nu Liverpools ledning gett klartecken för att inleda samtal med tysken som förväntas ha en prislapp på omkring 350 miljoner kronor.

Piotr Zielinski, Udinese.
Den polska mittfältaren har under säsongen varit utlånad till Empoli där han varit given i startelvan. 21-åringens insatser har varit så pass bra att en övergång till ”The Reds” sommar ska vara att räkna med rapporterar Metro. För att kunna knyta till sig Zielinskis tjänster måste dock klubben lägga fram ett bud som inte är mindre än 140 miljoner kronor. Zielinski har även under säsongen hyllat Philippe Coutinho, och skulle se det som en dröm att spela bredvid honom.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan spela riskfritt på till exempel Liverpool–Villarreal, upp till 1000 kronor. Spelar du på att Villarreal ska vinna och spelet sitter, får du 4 750 kronor tillbaka. Sitter inte spelet, får du insatsen tillbaka.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Mamadou Doucoure, PSG.
Den franska backtalangen som var med och vann U17 EM med Frankrike förra året sägs vara nära en övergång till Liverpool. Det är The Week som rapporterar att Jörgen Klopp är mycket säker på att göra klart en övergång med 17-åringen som för tillfället är en viktig kugge i PSGs U19 lag.

Vill du ha fler artiklar om fotboll? Gilla Sportbibeln.