Klopp har fått nog – skickar hem stjärnan från Liverpools försäsongsturné.

Mamadou Sakho har skapat en hel del rubriker den senaste tiden. Efter skadebekymmer och dopningsavstängningar står den franske mittbacken nu i fokus efter en rapporterad konflikt med tränaren Jürgen Klopp, något som har fått bägaren att rinna över för den tyske tränaren. Liverpool Echo skriver att Sakho har skickats hem från den pågående träningsturnén i USA på grund av sin dåliga attityd.

Sakho, som kom till Liverpool 2013 från PSG, är just nu inte tillgänglig för spel då 26-åringen fortfarande dras med skadebekymmer. Trots detta ska anledningen till den tidiga hemgången inte vara det faktum att skadorna håller honom borta från spel, utan alltså att Klopp har tröttnat rejält på mittbackens attityd. Sakho ska bland annat ha varit försenad till flygplatsen inför turnén – och enligt The Telegraph ska han åtminstone vid två tillfällen gjort den tyske tränaren förbannad.

Liverpool-ledningen har bekräftat att den forne PSG-spelaren har skickats hem från USA, dock inte av vilken anledning.

Nu får alltså Sakho återvända till Melwood för att fortsätta sin rehabilitering medan Liverpool åker vidare i USA för att möta Chelsea, Roma och Milan i veckan. Det ska även ha gått så pass långt att den tyske tränaren nu vill sälja av spelaren inför stundande Premier League-säsong – och frågan är om vi får se fransmannen något mer på Anfield.

LÄS MER: Klopp rensar upp i Liverpool – elva spelare på väg bort.

Sakho

Älskar du fotboll? Gilla Sportbibeln på Facebook.