José Mourinhos nya besked – öppnar för att sälja Zlatan: ”Framtiden i en annan klubb”

Zlatan Ibrahimovic kan lämna Manchester United.
Nu öppnar även tränaren José Mourinho för det.
– Vi kommer att hjälpa till, inte göra livet svårt för honom, säger portugisen enligt BBC.

Han fortsätter att omgärdas av flyttrykten. Zlatan Ibrahimovic har tidigare kopplats ihop med en flytt till MLS och Los Angeles Galaxy och i natt kom nya uppgifter.

Det var ESPN som rapporterade att Galaxy är ”mycket nära” att köpa loss svensken redan under våren. Nu har även Unitedtränaren José Mourinho besvarat uppgifterna.

Annons: Så här enkelt får du 500 kronor in på ditt spelkonto! Och just nu får du dessutom en pizza hem till dörren!
Kolla in ComeOn för de bästa oddsen på Premier League.

”Det sista Zlatan sa till mig”

Efter ESPN:s uppgifter om att ”förhandlingarna har kommit längre än någonsin tidigare” så gick Mourinho ut på måndagens presskonferens och öppnade för att Zlatan kan lämna klubben.
– Om det är sant och han vill ha en framtid hos en annan klubb och ett annat land så kommer vi att hjälpa till, vi kommer inte göra livet svårt för honom. Men det sista Zlatan sa till mig var att han vill återhämta sig helt och hållet och fortsätta hjälpa laget, säger Unitedtränaren enligt engelska BBC.

”Tillbaka så snart som möjligt”

För än så länge har Zlatan fortfarande en bit kvar innan han är i absolut matchform igen efter sin tuffa knäskada. Men förhoppningen är att han ska vara tillbaka i träningen inom den närmaste veckan.
– Han kommer tillbaka i träning någon gång i slutet av januari eller i början av februari. Vi får hoppas att han känner sig bättre då och att vi får tillbaka honom så snart som möjligt, sa Mourinho för någon vecka sedan.

Annons: Så här enkelt får du 500 kronor in på ditt spelkonto! Och just nu får du dessutom en pizza hem till dörren!
Kolla in ComeOn för de bästa oddsen på Premier League.

Dela artikeln om du vill se Zlatan i en annan klubb!

LÄS MER: Uppgifter i natt: Zlatan ”mycket nära” flytt från United – här är nya laget

https://www.youtube.com/watch?v=Hq6WTCDyGsQ

Följ oss även på Instagram!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);