Jätteryktet: Liverpool vill värva storstjärnan – har redan hört av sig till Juventus

Samtidigt som Cristiano Ronaldo närmar sig Juventus.
Så kan klubben vara med om en annan jätteövergång i sommar.
För nu har Liverpool hört av sig till italienarna om att värva lagets storstjärna.

Sommarens absolut största transferbomb ser ut att bli Cristiano Ronaldo till italienska mästarlaget Juventus. Det som började som ett galet rykte har nu intensifierats ännu mer och snart kan det bli verklighet.

Liverpool visar intresse

Men efter en värvning av Ronaldo kan det även bli ytterligare en stor affär för Juventus. Italienska Tuttomercatoweb rapporterar nu att Liverpool visar intresse för storstjärnan Paulo Dybala.

Trots att Dybala bara fick 22 minuters speltid i VM för Argentina är Liverpool helt övertygade om 24-åringens potential. Premier League-klubben har till och med hört av sig till Juventus för att fråga om anfallarens tillgänglighet.

Öppnar för Juventus

Men det kan bli svårt för Liverpool att få till en övergång den här sommaren. Juventus tränare Massimiliano Allegri har tidigare bekräftat att Dybala kommer stanna kvar ännu en säsong.

Fast skulle Juventus lyckas värva Ronaldo kan det helt klart öppna upp för en försäljning av Dybala – och det till en rejält saftigt prislapp. Argentinaren har tidigare kopplats ihop med Barcelona och PSG också.

Dela artikeln om du vill se Paulo Dybala i Liverpool!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Ny studie visar: Så många minuter har Neymar legat på gräset i VM!