Ny studie visar: Så många minuter har Neymar legat på gräset i VM!

Ny studie visar: Så många minuter har Neymar legat på gräset i VM!

VM:s absolut största snackis hittills har varit Neymar.
Och inte för hans fina insatser på planen – utan för hans överdrivna filmande.
Nu har forskning tagit fram exakt hur länge Neymar legat på gräset i VM 2018.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Brasilien har gått obesegrat fram genom VM 2018 hittills och det mesta har handlat om storstjärnan Neymar. Men vid sidan av brasilianarens två mål i mästerskapet så har Neymar främst blivit uppmärksammad för hans många, många filmningar.

Neymars filmningar

Överallt på sociala medier har det haglat roliga videor och hån mot Neymar och vi på Sportbibeln har verkligen varit med och bidragit… Även målvaktslegendaren Peter Schmeichel har vädrat sitt stora missnöje mot brasilianarens överdrivna skådespeleri.

Det känns helt enkelt som att fotbollsvärlden fått nog av att så ofta se Neymar rulla runt på gräset. För det har verkligen varit en hel del tid på gräset för brassen. Och det har vi nu bevis på!

Har klockat Neymar

En ny studie visar exakt hur lång tid Neymar legat på gräset hittills under VM 2018. Det handlar ju inte om sekunder direkt… Enligt schweiziska RTL Sport har 26-åringen spenderat hela 14 minuter liggandes.

Neymar har klockats från närkamp till att frisparken slås och det uppgår till nästan en hel kvart under fyra matcher hittills. Den allra värsta situationen var när han blev trampad på av Mexikos Miguel Layun och låg på gräset i hela fem och en halv minut.

Flest frisparkar i VM

Självklart är inte alla närkamper som stjärnanfallaren är inblandad i rena filmningar. För motståndarna behandlar Neymar rejält hårt och brasilianaren är den som fått flest frisparkar med sig i hela turneringen med 23 regelbrott.

Men det har ju helt klart funnits några rätt så överdrivna rullningar av Neymar i Ryssland. Det går ju inte riktigt att säga emot. Och beviset med 14 minuter på gräset säger verkligen en hel del.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln om du också tröttnat på Neymars filmande!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

VM-legendarens totala vrede – och radikala förslag: Kasta ut Neymar ur VM!